STUDYONLINE.SE

18 Kandidatprogram Online i USA

Många universitet och högskolor i USA respekteras över hela världen för sin höga akademiska standard och kvaliteten på den utbildning de ger på kandidatnivå. Kandidatprogram erbjuds av många universitet i USA genom avancerade onlineformat, vilka tar med klassrummet hem till dig. Med bachelorprogram som sträcker sig från straffrätt till marknadsföring, psykologi till ekonomi, företagsekonomi till bokföring och mycket mer finns det nätbaserade alternativ för studenter som vill studera vid ett universitet i USA.

Nätbaserade program är perfekta för yrkesverksamma, utländska studenter eller studenter som föredrar att inte resa till campus varje dag. Kompletta kandidatprogram på skolor i USA finns tillgängliga online. Klassforum, e-post, videokonferenser, onlineforskningsportaler och en-mot-en kontakt med professorer och universitetspersonal är bara några av de många fördelarna med att studera online. Universitet i USA ger studenter som studerar på internet mer flexibilitet gällande när och hur de ska gå de nödvändiga kurserna som utgör deras huvudämne. Kandidatstudenterna kan ibland även välja valbara kurser eller ett sekundärt studieområde.

Om du är redo att lära dig mer om nätbaserade kandidatexamina vid universitet i USA behöver du bara scrolla ned för att läsa mer redan idag!

sökresultat funna Filter

Bachelor i kommunikation

Hope College
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Holland

Kommunikation majors skapar och delar mening för det gemensamma bästa. Gå med i vår avdelning för att upptäcka den centrala, komplexa rollen av kommunikation i samhället. Våra studenter lär sig att kommunicera effektivt över flera sammanhang - i samhällslivet, i kulturer, på arbetsplatser och i relationer.

Kandidat i nätverksadministrationen

American National University
Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Många företag är beroende av nätverksadministratörer för att säkerställa informationssäkerhet, upprätthålla datornätverk och hjälpa till att felsöka problem som uppstår i datorsystem. I denna kritiska roll har du direkt inverkan på varje avdelning och varje anställd eftersom nätverksinfrastrukturen berör alla aspekter av verksamheten. Nätverksadministrationens kandidatexamen på American National University kan hjälpa dig att förbereda dig för att ta itu med dessa utmaningar och tävla om positioner på mitten av nivån, som nätverksingenjörer, nätverksadministratörer eller nätverksanalytiker i företaget.

Bachelor i brottmål

Reinhardt University - Online Programs
Internet Heltid Deltid Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Waleska

Kriminalvetenskaplig kandidatexamen från Reinhardt University är utformad för den yrkesverksamma och tjänar helt online.

Ungkarl i gästfrihet & Tourism Management

Northeastern State University
Internet Heltid 2 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Tahlequah Muskogee Broken Arrow + 2 fler

The Hospitality och Tourism Management program ger dig kunskaper som krävs för att lyckas i företag med anknytning till mötena, resor, turism, spel, och gästfrihet industrier. Programmet i HTM vid Northeastern State University var en av de första att godkännas av Professional Convention Management Association.

Examen i human resource management

UTH Florida University
Internet Heltid Deltid 3 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Tampa + 1 fler

Utbildningsprogrammet i Human Resource Management ställer speciella funktioner human resource management såsom processen för rekrytering, urval, induktion och utvärdering av mänskliga resurser, samt utveckla kunskap inom området verksamhetsstyrning, psykologi och arbetsrätt bland andra.

Marknadsföring grad

UTH Florida University
Internet Heltid Deltid 3 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Tampa + 1 fler

The Bachelor i marknadsföring lägger särskild tonvikt på marknadsfunktioner, planera, genomföra och kontroll, samt utveckla verktyg som behövs för att köra en säljkår, genomföra marknadsundersökningar, design marknadsplaner och reklamkampanjer bland andra områden .

Bs i mobila speldesign - på nätet

Digital Media Arts College
Internet Heltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online Boca Raton

DMAC är en av de få platser i landet där man kan tjäna en Bachelor of Science (BS) i Mobile speldesign. Lika imponerande, ger vi dig möjlighet att tjäna din examen helt online via vår e-learningprogram.

Bachelor of Fine Arts i visuella effekter

Columbia College Hollywood
Internet Heltid 4 år Juli 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

BFA i Visual Effects ger en uppslukande, projektbaserad upplevelse med professionell, industristandardteknologi, kreativa färdigheter och samverkande arbetsflöden som används för att skapa visuella effekter av professionell kvalitet för film, tv och interaktiva media.

Bachelor of Fine Arts i grafisk design och interaktiva medier

Columbia College Hollywood
Internet Heltid 4 år Juli 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

Graden av grafisk design och interaktiv media ger den praktiska kunskapen och insikten du behöver för att utveckla effektiv, fantastisk grafisk design och webbgränssnitt. Du kommer att börja skapa direkt och få praktisk erfarenhet med alla verktyg i handeln.

Bachelor of Liberal Studies in General Studies - Professional Studies Track

Saint Joseph's University Online
Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Philadelphia

Online Bachelor of Liberal Studies i General Studies grad slutförandet programmet är byggt på en läroplan för real-world utbildning som kommer att hjälpa till att förbättra din karriär och möjligheter. Utveckla dina färdigheter som en kritisk tänkare, skapare och innovatör inom ditt yrkesliv och personliga liv. Sätt din nya kandidatexamen till jobbet snabbt och effektivt för att göra en skillnad som ledare i någon organisation med en koncentration i yrkesstudier.

Bachelor of Liberal Studies in General Studies - Autism Studies Track

Saint Joseph's University Online
Internet Deltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Philadelphia

Online Bachelor of Liberal Studies i General Studies grad slutförandet programmet är byggt på en läroplan för real-world utbildning som kommer att hjälpa till att förbättra dina karriärmöjligheter. Med en koncentration i autismstudier, utveckla din kunskap och teknik för att utbilda och hjälpa individer inom autismspektrumet. Denna koncentration består av teoretiska och koncentrerade fältupplevelsekurser som godkänts av Behavior Analyst Certification Board (BACB).

Kandidat i Rådgivande ministerier (Online)

Clarks Summit University Online
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Bygg en biblisk grund i rådgivning och förbered dig för studier på kandidatnivå.

Bachelor i brottmål (Online)

Clarks Summit University Online
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Du kommer att vara beredd på karriär inom brottsbekämpning, domstolar och korrigeringssystem, eftersom du får en unik grund i teologi, sociologi och psykologi tillsammans med en försoning, etisk och serviceinriktad inställning till fältet.

Kandidatexamen i företagsekonomi (Online)

Clarks Summit University Online
Internet Heltid Deltid 4 - 8 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Du kommer att bli utsatt för hela spektret av affärspraxis, förbereda dig för att komma in i den professionella näringslivet och hantera komplexa situationer samtidigt som man bibehåller ett etiskt och bibliskt perspektiv.

Bachelor i Bibeln och Teologi (Online)

Clarks Summit University Online
Internet Heltid Deltid 4 - 8 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Clarks Summit Universitys online-bibel- och teologiska huvudämne är inriktat på den vuxna studenten som söker ministerförberedelse och har ett intresse av att lära sig de ursprungliga bibliska språken i grekiska och hebreiska. Nedan beskrivs omfattningen, höjdpunkterna och resultaten av programmet för ministerier som är tillgängliga efter genomförandet.