$close

Filter

Visa resultat

Se Studier på kandidatnivå i Tolkning Online

En kandidatexamen, som kräver fyra års studier, ger studenterna möjlighet att förbättra sina kunskaper inom ett visst område. Med sina ökade färdigheter kan studenterna kvalificera sig för ett yrke med bättre lön efter examen. Tolkningsstudier kan hjälpa människor som talar olika språk för att effektivt kommunicera. Det kan innehålla en övergripande allmän förståelse för ett s… Läs mer

En kandidatexamen, som kräver fyra års studier, ger studenterna möjlighet att förbättra sina kunskaper inom ett visst område. Med sina ökade färdigheter kan studenterna kvalificera sig för ett yrke med bättre lön efter examen.

Tolkningsstudier kan hjälpa människor som talar olika språk för att effektivt kommunicera. Det kan innehålla en övergripande allmän förståelse för ett språk i olika sammanhang, eller det kan vara mer fokuserat för att göra det möjligt för individer att vidarebefordra information inom specialområden.

Kandidatexamen i Tolkning nätbaserad

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Université de Saint-Boniface
Winnipeg, Kanada

Detta program ger både den kunskap och erfarenhet som krävs för att nå språksamhället: översättare, terminologer och tolkar.

Detta program ger både den kunskap och erfarenhet som krävs för att nå språksamhället: översättare, terminologer och tolkar. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
4 år
Franska
Sep 2022
01 Jul 2022
Campusstudier
Internet