ONLINESTUDIES

Hitta kandidatprogram i Teknologistudier i Malaysia på internet 2020/2021

De som vill få bättre karriärmöjligheter och utöka sina färdigheter kan ha intresse av att ta en kandidatexamen. Denna typ av studieprogram kan man gå till exempel efter att ha tagit en Associate Degree eller när man uppfyllt alla antagningskrav.

Även om teknologi kan verka vara något som uppstått i senare tid har vi människor faktiskt använt teknologi helt sedan vi började skapa verktyg med utgångspunkt i naturresurser. Till exempel kan förståelsen för eld och hur den kunde användas i förhistorisk matlagning betraktas som en del av den teknologiska utvecklingen.

Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tre federala territorier och har en total landmassa av 329.847 kvadratkilometer åtskilda av Sydkinesiska havet i två lika stora regioner, Malackahalvön och malaysiska Borneo.

Be om information Bästa kandidatprogram i Teknologistudier i Malaysia Nätbaserad 2020/2021

1 Resultat i Teknologistudier, Malaysia Filter

Civilingenjörsexamen (Elektronik, Elektroteknik, Mekanik, Mekatronik, Kemisk, Olja och Gas, Petroleum, Civil, Arkitektur)

Lakshveer Overseas Solution
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Malaysiska universitet erbjuder ett omfattande sortiment av ingenjörsdiscipliner från Stiftelsen och Diplom till kandidatexamen och magisterexamen inom el- och elektroniktekni ...

Läs mer