STUDYONLINE.SE

5 Kandidatexamen Nätbaserade i Sydafrika

Att ta en kandidatexamen är en akademisk milstolpe som många studenter strävar efter. Även om det kan ta fyra år att ta en kandidatexamen, kan de fördelar man får genom sina ökade kunskaper och färdigheter inom ett specifikt ämnesområde vara en livstid.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

de 5 bästa Kandidatexamina nätbaserat i Sydafrika 2019

sökresultat funna Filter

Bachelor of Commerce i human resource management (bcomhrm)

Regent Business School
Internet Heltid 3 år Februari 2020 Sydafrika Durban Johannesburg + 1 fler

The Bachelor of Commerce i Human Resource Management är en grundutbildning examen som ger en översikt över förvaltningspraxis i ett nationellt och internationellt sammanhang.

Kandidatexamen i Human Resource Management

University of Johannesburg
Internet 5 år Kontakt Skolan Sydafrika Johannesburg

Syftet med kandidatexamen för human resource management är att utrusta akademiker med en djupgående grundning i HRM-kunskap, teori, principer och färdigheter så att de kan bidra till de multifunktionella, multinationella offentliga och näringslivsrelaterade analytiska, tolkande, strategiska och integrerade färdigheter.

Handelshögskolan i internationell redovisning

University of Johannesburg
Internet 4 år Kontakt Skolan Sydafrika Johannesburg

Handelshögskolan i International Accounting är ett professionellt inriktat och mycket relevant onlineprogram som ger studenterna ett internationellt perspektiv på globala principer för ekonomi och redovisning. Potentiella studenter är individer som vill bedriva karriär som yrkesverksamma inom de stora områdena finans och redovisning, men som på grund av ekonomiska och geografiska hinder inte kan få tillgång till kontaktutbildning eller vem föredrar den flexibilitet som finns tillgänglig genom distansförsörjning .

Bachelor of Management Leadership (Online)

University Of The Free State Business School Online
Campusstudier Internet Heltid 4 år Februari 2020 Sydafrika Bloemfontein + 1 fler

Kandidatexamen i handel

Cornerstone Institute
Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Juli 2019 Sydafrika Cape Town + 1 fler

Syftet med detta program är att förbereda potentiella företagsledare antingen att utveckla sin egen verksamhet eller att förbättra sina grundläggande affärsförmåga, baserat på etiska försvarbara stiftelser som kommer att gynna samhället.