STUDYONLINE.SE

5 Kandidatprogram på internet i Storbritannien

De som vill få bättre karriärmöjligheter och utöka sina färdigheter kan ha intresse av att ta en kandidatexamen. Denna typ av studieprogram kan man gå till exempel efter att ha tagit en Associate Degree eller när man uppfyllt alla antagningskrav.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Det 5 mest populära Studier på kandidatnivå Online i Storbritannien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Online-ba (heder) i företagsledning (18 månader)

London School Of International Business - LSIB
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Augusti 2020 Storbritannien London UK Online + 2 fler

BA (Hons) i Business Management-programmet återspeglar den föränderliga affärsvärlden och utrustar dig med den kompetens som behövs för att förstå företag och förvaltning på både nationell och global nivå.

Grad i marknadsföring

London School of Design and Marketing (PT)
Internet Heltid 30 månader Kontakt Skolan Storbritannien London

I en globaliserad värld med enorm konkurrenskraft måste företagen skilja sig och förvärva specialiserade personalresurser. Detta ökar efterfrågan på högkvalificerade proffs med avancerad marknadsföringsförmåga, starka problemlösningsförmåga och originellt och kreativt tänkande.

Grad i Design

London School of Design and Marketing (PT)
Internet Heltid 30 månader Kontakt Skolan Storbritannien London

Design var aldrig lika viktigt som det är nu. Det är en del av våra dagar eftersom vi kan hitta design i varje produkt som vi använder på alla webbplatser som vi besöker eller i alla program som vi installerar i vår smartphone. Lär dig hur du kan kombinera olika saker som ord och bilder, släpp lös din kreativa sida och skapa kraftfulla projekt som inspirerar och påverkar människor.

LLB (Hons) lag med psykologi

University of Essex Online
Internet Deltid 48 månader Kontakt Skolan Storbritannien Colchester UK Online + 1 fler

Vi är den första brittiska högskoleleverantören som erbjuder LLB (Hons) Law with Psychology i ett 100% online- och deltidsformat.

Pathway till kandidatexamen i tillämpad företagsledning

Ducere Business School
Internet Deltid 2 - 3 år Öppen antagning Storbritannien Swansea

Studera en Associate's Degree Equivalent och sedan fylla på en kandidatexamen med UWTSD