STUDYONLINE.SE

18 Kandidatprogram Nätbaserad i Spanien

En kandidatexamen kan man ta genom att gå ett kandidatprogram som tar ungefär fyra år. De som tar en kandidatexamen har ofta större karriärmöjligheter tack vare sin ökade kompetens och erfarenhet.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De 18 Topp Kandidatexamina Nätbaserad i Spanien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Examen i psykologi - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Spain Online + 1 fler

Studenter som väljer Bachelor of Psychology rekommenderas som äger förmåga att lyssna, empati, självsäkerhet, analytisk förmåga och planering samt logiskt och tilt resonemang att veta de vetenskapliga landvinningar både senaste åren kommer i det vetenskapliga området för mänsklig utveckling deras relationer, deras miljö och deras sjukdomar.

Examen i datateknik - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Spain Online + 1 fler

En framtida examen i datateknik måste ha grundläggande vetenskaplig och teknisk kunskap som genomsyrar hennes abstraktionsnivå som krävs för projektutveckling dynamisk och fantasifullt sätt. Du bör också ha tålamod och konstant oro utvecklingen av ny teknik inom områden som kommunikation och robotteknik.

Examen i turism - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Spain Online + 1 fler

Bland de universitet där de studerar på nätet turism ger UCAM en metod anpassad till din livsstil, så det är du som bestämmer takten för studien. Ta klassrummet till ditt hem, sätta till ditt förfogande de nödvändiga verktygen för att garantera dig en komplett utbildning.

Examen i Business Administration and Management - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Spain Online + 1 fler

Du kommer att vara en mångsidig professionell och har en aktuell utbildning som är anpassad till efterfrågan på arbetskraft. Dessutom studien ADE avstånd kommer att ha en personlig handledare som hjälper dig i vad du behöver.

Kandidatexamen i filosofi, politik och ekonomi. (Online) mellan universiteten Deusto och Comillas

Universidad Pontificia Comillas
Internet Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Kandidatexamen i filosofi, politik och ekonomi ger grundläggande utbildning i tre discipliner och tittar på viktiga extra innehåll från områdena juridik, sociologi och internationella relationer. Detta i kombination lärande bidrar till att tydliggöra beslutsmekanismer, främja väsentliga utövandet av ansvar inblandade i sådana processer, bygga en tydlig förståelse att människor och skydda deras värdighet är och måste vara, det verkliga syftet med hela socio-politiska och ekonomisk ram och i slutändan, att utarbeta förslag från ett perspektiv som inte kan uppnås genom en enda disciplin eller ens några.

Examen (BA) konstruktion

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Internet Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona + 1 fler

Gör dig redo att öka din karriär inom konstruktion. Genom denna examen kommer du att förvärva

Examen i information och dokumentation (distansmodalitet)

Universidad de Leon
Internet Deltid 4 år Kontakt Skolan Spanien León

Graden i information och dokumentation vid universitetet i León är en konkurrenskraftig examen och anpassad till kraven från kunskapssamhället och erbjuds i semipresencial och online-modaliteter.

Offentliga examen i företagsekonomi och ledning (ADE)

IMF Business School
Internet Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Madrid

Huvudsyftet är att ge sina studenter den kunskap och de verktyg som behövs för att ta ställning till ansvarsområden, både i privata företag och i offentliga organ.

Grundutbildning i internationell verksamhet

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 48 månader Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Gör dig redo för att uppleva världen av utrikeshandel och globala handelsförbindelser. Genom att studera i vårt internationella affärsprogram får du en utmärkt vision så att du kan vara ansvarig för att göra affärer, investeringar, konsulttjänster och konsultföretag till företag och privata och / eller offentliga institutioner av alla branscher och storlekar ...

Grundutbildning i företagsekonomi och ledning

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 36 - 48 månader Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Det är dags att komma in på arbetsmarknaden med stor framgång. Vårt program utvecklar dina möjligheter att utföra administrativa processer för förvaltningen av alla privata eller offentliga företag, rådgöra med olika nationella och internationella organisationer och styra verksamheten till inhemska och externa marknader ...

Grundutbildning: Professionell ekonomi

Asturias Corporación Universitaria
Internet Heltid 48 månader Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Vår utbildning kommer att hjälpa dig att komma in på arbetsmarknaden med stor framgång och utföra inom ledningsområdet för det ekonomiska och finansiella området för olika offentliga och / eller privata organisationer på nationell och internationell nivå. Vi bygger detta program så att du är en komplett professionell, som anpassar sig till kraven på den nuvarande marknaden och med kapacitet för alla delar av ekonomin ...

Bachelor i ledarskap och teamarbete (online)

Schellhammer Business School
Internet Heltid 3 år September 2019 Spanien Marbella

Grundnivån 4 (ledarskap och teamarbete - 120 högskolepoäng motsvarande det första året på en universitetsgrad) och nivå 5 (utökat examensbevis - 120 poäng motsvarande det andra året på en universitetsgrad) är program som är utformade för att erbjuda studenterna maximal flexibilitet i online- och på campusstudier.

Kandidat i mänsklig resurshantering (online)

Schellhammer Business School
Internet Heltid 3 år September 2019 Spanien Marbella

Från hälso- och sjukvård till gästfrihet, bank till sändningar kommer programmet Human Resource Management från Schellhammer Business School att förbereda dig för en karriär i alla organisationer och marknadssektorer.

Kandidat i redovisning och ekonomi (online)

Schellhammer Business School
Internet Heltid 3 år September 2019 Spanien Marbella

Denna grundnivå 4 (redovisning och ekonomi 120 högskolepoäng motsvarande det första året på en universitetsgrad) och nivå 5 (utökat diplom i ledning 120 poäng motsvarande det andra året på en universitetsgrad) är utformat för att utveckla studenter till det sista året av en tillhörande grundexamen i ekonomi och redovisning.

Bachelor i hotell och gästfrihet (online)

Schellhammer Business School
Internet Heltid 3 år September 2019 Spanien Marbella

Hotell- och gästfrihetsutbildningen som erbjuds av Schellhammer Business School är utformad för att inte bara förbereda sig för en spännande karriär inom gästfrihetsindustrin utan också ger maximal flexibilitet för studiealternativ.