Filter
Kandidatexamen
Singapore Tempo: Alla

Kandidatexamen Nätbaserat i Singapore

En kandidatexamen kan man ta genom att gå ett kandidatprogram som tar ungefär fyra år. De som tar en kandidatexamen har ofta större karriärmöjligheter tack vare sin ökade kompetens och erfarenhet.

Singapore (新加坡) är en stad-stat i Sydostasien. Grundades som en brittisk handel koloni år 1819, sedan självständigheten har det blivit en av världens 's mest välmående länder och har världens ' s mest trafikerade hamn. Singapore har sex nationella universitet och är i regel väl ansedda och lockar utbytesstudenter från hela världen.

De bästa Kandidatexamina Nätbaserat i Singapore 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Singapore Aviation Academy

The Bachelor of Aviation Management (Bävman) ger dig grundläggande kunskaper i näringslivet och resurshantering med särskild hänvisning till flyget. Särskild tonvikt lägg ... [+]

Bachelor of Aviation Management (Bävman) på distans (samarrangemang med Massey University, Nya Zeeland)

Programöversikt

Den Bachelor of Aviation Management (Bävman) ger dig grundläggande kunskaper i näringslivet och resurshantering med särskild hänvisning till flyget. Särskild tonvikt läggs på diskussionen om nyckelbegrepp och frågor inom förvaltning, mänskliga faktorer och teknik och deras tillämpning på luftfarten.

PROGRAM STRUKTUR

Varje papper tilldelas ett värde av 15 poäng, vilket ger en indikation på den totala tid som du behövs för att slutföra kravet bedömning av om minst 10 timmars studier per vecka per papper. Tidningarna är uppdelade i 3 nivåer-100, 200 och 300 nivå papper (100-nivå är det enklaste, 300-nivån är den svåraste).... [-]

Singapore Singapore Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska