Filter
Kandidatexamen
Ryssland Tempo: Alla

Kandidatexamina Nätbaserat i Ryssland

En kandidatexamen är en högskoleexamen som kräver ungefär fyra års hårt arbete att ta. När man väl har sin examen har man ofta bättre karriärutsikter än med bara gymnasieexamen.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Den bästa Studier på kandidatnivå nätbaserade i Ryssland 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Perm National Research Polytechnic University

Den Perm State Technical University är en av de ledande tekniska högskolorna i Ryssland - multiprofile högre utbildningsinstitution med hög personalomsättning potential o ... [+]

Fakulteten för teknik distansundervisning

Den Perm State Technical University är en av de ledande tekniska högskolorna i Ryssland - multiprofile högre utbildningsinstitution med hög personalomsättning potential och ett modernt material och teknisk grund. Det ger hög kvalitet utbildning av specialister i ett brett spektrum av tekniska, tekniska, ekonomiska och administrativa, sociala och humanitära, naturliga och vetenskapliga specialiserat fält för företag och organisationer på västra Uralbergen och Ryska federationen.

&nbsp

Studera processen vid universitetet bygger på principerna om fundamentalization, datorisering av utbildning och användning av den moderna informationstekniken. En sådan innovation blev skapandet av systemet för utbildning på distans (SDE) i PSTU (2003), Häxan anordnas av fakulteten Distant Educational Technologies.... [-]

Ryssland Perm
September 2019
4 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska