STUDYONLINE.SE

3 kandidatprogram nätbaserade i Polen

Att ta en kandidatexamen är en akademisk milstolpe som många studenter strävar efter. Även om det kan ta fyra år att ta en kandidatexamen, kan de fördelar man får genom sina ökade kunskaper och färdigheter inom ett specifikt ämnesområde vara en livstid.

Liksom många andra EU-länder, har Polen billigt eller tom gratis undervisning till EU-studenter. Blivande studenter ska vända sig direkt till deras valda polska institution. Universitetet i Warszawa, till exempel avgifter mellan £ 1300 och £ 2.500 per år för sina kurser i engelska.

Den 3 mest populära kandidatprogram nätbaserade i Polen 2019

sökresultat funna Filter

Ingenjörsexamen i datavetenskap, specialiseringar: programmeringsteknik, datorgrafik och multimedia, teknik för 3D-visualisering och dataspel

AHE - The University of Humanities and Economics
Internet Heltid 7 terminer Oktober 2019 Polen Łódź

Syftet med studierna i informationsteknologi är att förbereda moderna och omfattande utbildade specialister. Föreslagen av Academy of humaniora och ekonomi-programmet är den senaste och originella svar på praktiska akademisk utbildning till kraven i utbildningssystemet och efterfrågan på arbetsmarknaden.

Kandidatexamen i management, inriktning: den innovativa ledning för affärsutveckling

AHE - The University of Humanities and Economics
Campusstudier Internet Heltid 6 terminer Oktober 2019 Polen Łódź + 1 fler

De utexaminerade från denna avdelning förvärvar kunskaper och färdigheter inom områdena entreprenörskap och ledning, avgörande för en framgångsrik lansering och hantera ett företag, en organisation eller en institution. Vårt program är också riktar sig till alla som är intresserade av att förbättra personliga kompetens för att göra akuta affärs val, oavsett yrke.

Kandidatexamen i grafik, specialisering: multimedia, 3D-grafik, spel konst och visuell kommunikation

AHE - The University of Humanities and Economics
Campusstudier Internet Heltid 6 terminer Oktober 2019 Polen Łódź + 1 fler

Grafiska program Design kandidatexamen erbjuder en bred erfarenhet av grafisk design med möjlighet att specialisera sig på en av tre vägar: Visuell kommunikation och multimedia, fotografi, Datorspels Art and Design.