STUDYONLINE.SE

Sök bland 2 Kandidatexamina i Matlagningskonst Nätbaserat

Studenter kan flytta sin utbildning vidare utan att behöva oroa sig för logistiken i samband med att delta i ett traditionellt universitet genom att välja en online-kandidatexamen. Med klasser online kan studenterna lära sig på sina egna scheman, var de än vill.

Vad är en online-kandidatexamen i kulinariska konster? Det är meningen att lära eleverna allt om förberedelse och konsumtion av mat och dryck. Kurser kan omfatta en mängd olika ämnen, inklusive näring, restaurangförvaltning, livsmedelssäkerhet eller köksdesign. Vissa program ger också en stor inriktning på förberedelse av förbrukningsvaror, med ämnen som kan omfatta bakning, vinframställning, såser, bakverk, aptitretare eller etnisk mat. Detta är ett utmärkt val för dem som vill lära sig mer om mat och dryck.

Ett antal fördelar kan uppnås genom att man tjänar en online-kandidatexamen i kulinariska konster.För det andra förvärvar många studenter värdefull kunskap som är specifik för den kulinariska industrin och förbereder dem för framtida karriärer. För en annan kan det vara möjligt att skärpa kritiskt tänkande och problemlösande förmågor, liksom viktiga tekniska färdigheter, genom att tjäna en kandidatexamen.

Eleverna bör komma ihåg att den totala kostnaden för en online-kandidatexamen kommer att bero på ett antal olika faktorer. Därför är det klokt att kontakta utvalda institutioner direkt för att få specifika uppgifter om undervisning, avgifter, materialkostnader och andra möjliga utgifter.

Vilka karriärer är öppna för dem som studerar kulinariska konster? Många elever fortsätter på jobbet på caféer, restauranger, restaurangfirmor eller andra matberedningsanläggningar. De kan välja att bli kockar, chefer eller restaurangägare. Vissa akademiker väljer att fokusera på affärsaspekterna i den kulinariska industrin, medan andra föredrar att fokusera på mat och dryck.Alternativen är nästan obegränsade.

Vill du komma igång? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Matlagningskonst Filter

Kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management) branschen.

Executive Bachelor's in Nutrition and Culinary Arts

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler