Filter
Kandidatexamen
Tempo: Alla

Sök bland 2 Kandidatexamina i Matlagningskonst Nätbaserat

Studenter kan flytta sin utbildning vidare utan att behöva oroa sig för logistiken i samband med att delta i ett traditionellt universitet genom att välja en online-kandidatexamen. Med klasser online kan studenterna lära sig på sina egna scheman, var de än vill.

Vad är en online-kandidatexamen i kulinariska konster? Det är meningen att lära eleverna allt om förberedelse och konsumtion av mat och dryck. Kurser kan omfatta en mängd olika ämnen, inklusive näring, restaurangförvaltning, livsmedelssäkerhet eller köksdesign. Vissa program ger också en stor inriktning på förberedelse av förbrukningsvaror, med ämnen som kan omfatta bakning, vinframställning, såser, bakverk, aptitretare eller etnisk mat. Detta är ett utmärkt val för dem som vill lära sig mer om mat och dryck.

Ett antal fördelar kan uppnås genom att man tjänar en online-kandidatexamen i kulinariska konster.För det andra förvärvar många studenter värdefull kunskap som är specifik för den kulinariska industrin och förbereder dem för framtida karriärer. För en annan kan det vara möjligt att skärpa kritiskt tänkande och problemlösande förmågor, liksom viktiga tekniska färdigheter, genom att tjäna en kandidatexamen.

Eleverna bör komma ihåg att den totala kostnaden för en online-kandidatexamen kommer att bero på ett antal olika faktorer. Därför är det klokt att kontakta utvalda institutioner direkt för att få specifika uppgifter om undervisning, avgifter, materialkostnader och andra möjliga utgifter.

Vilka karriärer är öppna för dem som studerar kulinariska konster? Många elever fortsätter på jobbet på caféer, restauranger, restaurangfirmor eller andra matberedningsanläggningar. De kan välja att bli kockar, chefer eller restaurangägare. Vissa akademiker väljer att fokusera på affärsaspekterna i den kulinariska industrin, medan andra föredrar att fokusera på mat och dryck.Alternativen är nästan obegränsade.

Vill du komma igång? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Matlagningskonst

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedo ... [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA BACHELOR / strong> Alla studenter kommer att ha förutom ABMS Schweiz kommer kandidatexamen att få en gemensam kandidatexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. 3 topp europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk bachelor SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500 Advance Din expertis på ABMS Anslut dig till elever och ledare som i våra online-kandidatexamen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS.... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett e ... [+]

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS.

Detta Executive Bachelor (EBBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) Kursen är gjord för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ställning, är de nyutexaminerade förväntas kombinera teori och praktik och visar ett ljud kunskap om deras branschen. Studenter är utrustade med användbar kunskap om hälsa för att komma in på arbetsmarknaden och bidra mer effektivt till organisationer inom hälso- och sjukvården.... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska