STUDYONLINE.SE

Se alla 2 Kandidatexamen i Livsmedelsvetenskap Online

En kandidatexamen är en akademisk akademisk behörighet. Online-program tillåter ofta upptagna eller avlägsna studenter möjlighet att driva sina egna personliga och professionella liv samtidigt som de främjar sin utbildning.

Vad är en online-kandidatexamen i mat- och dryckstudier? Mat- och dryckestudier är ofta en undersökning av hur man inte bara skapar de saker som människor äter och dricker, utan också hur man säljer, packar och distribuerar objekt effektivt. Detta kräver att studenter som är stora i ämnet tar olika typer av kurser än om de har huvudämne i ett besläktat ämne, till exempel kulinariska konster. Studenter kan förvänta sig att möta kurser som undersöker ämnen som matkemi, logistik, internationell ekonomi och matförpackningsvetenskap. Dessa kandidatexamen kräver vanligtvis en rad allmänna utbildningskurser för att uppfylla ackrediteringsriktlinjerna.

En fördel med att erhålla denna examen är att vissa institutioner kan erbjuda specialkurser som skulle vara av särskilt intresse för livsmedelsprofessorer, såsom förpackade livsmedels historia eller alkoholhaltiga sociologi. Högskoleinnehavare tjänar vanligtvis också mer pengar.

Studenter som vill ha den mest exakta representationen av ett programkostnad borde troligtvis kolla direkt med skolan. Utbildning av online-kandidatexamen på grund av beviljande institutionen, materialtyper som behövs och olika andra faktorer.

Studenter som får en examen i detta ämne kan befinner sig i en gynnsam position när de ansöker om olika jobb inom livsmedelsdistribution och tillverkningsföretag, till exempel en kvalitetskontrolltekniker i en förpackad livsmedelsproduktionsanläggning.Dessa individer måste undersöka praxis, maskiner och färdiga produkter för att säkerställa att resultaten av tillverkningen överensstämmer med de normer som fastställs av en regering eller ett företag.

Det är ofta lämpligt att undersöka flera alternativ för din utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Livsmedelsvetenskap Filter

Kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management) branschen.

Executive Bachelor's in Nutrition and Culinary Arts

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler