Filter
Kandidatexamen
Tempo: Alla

Se alla 2 Kandidatexamen i Livsmedelsvetenskap Online

En kandidatexamen är en akademisk akademisk behörighet. Online-program tillåter ofta upptagna eller avlägsna studenter möjlighet att driva sina egna personliga och professionella liv samtidigt som de främjar sin utbildning.

Vad är en online-kandidatexamen i mat- och dryckstudier? Mat- och dryckestudier är ofta en undersökning av hur man inte bara skapar de saker som människor äter och dricker, utan också hur man säljer, packar och distribuerar objekt effektivt. Detta kräver att studenter som är stora i ämnet tar olika typer av kurser än om de har huvudämne i ett besläktat ämne, till exempel kulinariska konster. Studenter kan förvänta sig att möta kurser som undersöker ämnen som matkemi, logistik, internationell ekonomi och matförpackningsvetenskap. Dessa kandidatexamen kräver vanligtvis en rad allmänna utbildningskurser för att uppfylla ackrediteringsriktlinjerna.

En fördel med att erhålla denna examen är att vissa institutioner kan erbjuda specialkurser som skulle vara av särskilt intresse för livsmedelsprofessorer, såsom förpackade livsmedels historia eller alkoholhaltiga sociologi. Högskoleinnehavare tjänar vanligtvis också mer pengar.

Studenter som vill ha den mest exakta representationen av ett programkostnad borde troligtvis kolla direkt med skolan. Utbildning av online-kandidatexamen på grund av beviljande institutionen, materialtyper som behövs och olika andra faktorer.

Studenter som får en examen i detta ämne kan befinner sig i en gynnsam position när de ansöker om olika jobb inom livsmedelsdistribution och tillverkningsföretag, till exempel en kvalitetskontrolltekniker i en förpackad livsmedelsproduktionsanläggning.Dessa individer måste undersöka praxis, maskiner och färdiga produkter för att säkerställa att resultaten av tillverkningen överensstämmer med de normer som fastställs av en regering eller ett företag.

Det är ofta lämpligt att undersöka flera alternativ för din utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Livsmedelsvetenskap

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedo ... [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA BACHELOR / strong> Alla studenter kommer att ha förutom ABMS Schweiz kommer kandidatexamen att få en gemensam kandidatexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. 3 topp europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk bachelor SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500 Advance Din expertis på ABMS Anslut dig till elever och ledare som i våra online-kandidatexamen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS.... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett e ... [+]

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS.

Detta Executive Bachelor (EBBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) Kursen är gjord för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ställning, är de nyutexaminerade förväntas kombinera teori och praktik och visar ett ljud kunskap om deras branschen. Studenter är utrustade med användbar kunskap om hälsa för att komma in på arbetsmarknaden och bidra mer effektivt till organisationer inom hälso- och sjukvården.... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska