close

Filter

Visa resultat

Se alla 2 Kandidatexamen i Livsmedelsvetenskap Online

En kandidatexamen är en akademisk akademisk behörighet. Online-program tillåter ofta upptagna eller avlägsna studenter möjlighet att driva sina egna personliga och professionella liv samtidigt som de främjar sin utbildning. Vad är en online-kandidatexamen i mat- och dryckstudier? Mat- och dryckestudier är ofta en undersökning av hur man inte bara skapar de saker som människor äter och… Läs mer

En kandidatexamen är en akademisk akademisk behörighet. Online-program tillåter ofta upptagna eller avlägsna studenter möjlighet att driva sina egna personliga och professionella liv samtidigt som de främjar sin utbildning.

Vad är en online-kandidatexamen i mat- och dryckstudier? Mat- och dryckestudier är ofta en undersökning av hur man inte bara skapar de saker som människor äter och dricker, utan också hur man säljer, packar och distribuerar objekt effektivt. Detta kräver att studenter som är stora i ämnet tar olika typer av kurser än om de har huvudämne i ett besläktat ämne, till exempel kulinariska konster. Studenter kan förvänta sig att möta kurser som undersöker ämnen som matkemi, logistik, internationell ekonomi och matförpackningsvetenskap. Dessa kandidatexamen kräver vanligtvis en rad allmänna utbildningskurser för att uppfylla ackrediteringsriktlinjerna.

En fördel med att erhålla denna examen är att vissa institutioner kan erbjuda specialkurser som skulle vara av särskilt intresse för livsmedelsprofessorer, såsom förpackade livsmedels historia eller alkoholhaltiga sociologi. Högskoleinnehavare tjänar vanligtvis också mer pengar.

Studenter som vill ha den mest exakta representationen av ett programkostnad borde troligtvis kolla direkt med skolan. Utbildning av online-kandidatexamen på grund av beviljande institutionen, materialtyper som behövs och olika andra faktorer.

Studenter som får en examen i detta ämne kan befinner sig i en gynnsam position när de ansöker om olika jobb inom livsmedelsdistribution och tillverkningsföretag, till exempel en kvalitetskontrolltekniker i en förpackad livsmedelsproduktionsanläggning.Dessa individer måste undersöka praxis, maskiner och färdiga produkter för att säkerställa att resultaten av tillverkningen överensstämmer med de normer som fastställs av en regering eller ett företag.

Det är ofta lämpligt att undersöka flera alternativ för din utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Schweiz

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeis ... +

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS. Detta Executive Bachelor (EBBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) Kursen är gjord för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ställning, är de nyutexaminerade förväntas kombinera teori och praktik och visar ett ljud kunskap om deras branschen. Studenter är utrustade med användbar kunskap om hälsa för att komma in på arbetsmarknaden och bidra mer effektivt till organisationer inom hälso- och sjukvården. Den verkställande Bachelor (EBBA) i näringslära och måltidskunskap är ett utbildningsprogram för studenter som vill stärka sina kunskaper inom hälso- och livsmedel främst med fokus på de ledande elementen. Denna studie program kommer att bestå av en 12-månaders studie period där eleverna kommer att undervisas i form av föreläsningar. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
Engelska
Internet
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Schweiz

I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedom om ... +

I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management) branschen. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
Engelska
Internet

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här