Filter
Kandidatexamen
Sydafrika Tempo: Alla

jämför Kandidatprogram i Internationell redovisning i Sydafrika Online 2020

En kandidatexamen, som kräver fyra års studier, ger studenterna möjlighet att förbättra sina kunskaper inom ett visst område. Med sina ökade färdigheter kan studenterna kvalificera sig för ett yrke med bättre lön efter examen.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

Kontakta skolor direkt Topp Kandidatprogram i Internationell redovisning i Sydafrika Nätbaserat 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Internationell redovisning, Sydafrika, Distansutbildning

University of Johannesburg

Handelshögskolan i International Accounting är ett professionellt inriktat och mycket relevant onlineprogram som ger studenterna ett internationellt perspektiv på globala ... [+]

Översikt

Handelshögskolan i International Accounting är ett professionellt inriktat och mycket relevant onlineprogram som ger studenterna ett internationellt perspektiv på globala principer för ekonomi och redovisning. Potentiella studenter är individer som vill bedriva karriär som yrkesverksamma inom de stora områdena finans och redovisning, men som på grund av ekonomiska och geografiska hinder inte kan få tillgång till kontaktutbildning eller vem föredrar den flexibilitet som finns tillgänglig genom distansförsörjning .

Detta onlineprogram kommer att utveckla elevernas intellektuella, praktiska och kritiska tänkande färdigheter för att de ska kunna tillämpa ämnesrelaterad kunskap och lösa problem, vilket skulle förväntas av en revisor på grundnivå i en internationell praxis. Vidare ger programmet eleverna en omfattande och grundläggande kunskapsbas av de underliggande kärnans internationella principer för redovisning, styrning, riskhantering och kontroll, revision, ekonomisk förvaltning samt förvaltningsredovisning. I linje med programmets internationella fokus kommer det inte att erbjuda en modul på nationell skatt, eftersom skatteregler skiljer sig från land till land. Viktiga globala skatteprinciper kommer att införlivas i de övriga modulerna, särskilt redovisning och ekonomisk förvaltning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska