$close

Filter

Visa resultat

Se 3 kandidatprogrammen i Internationell företagsekonomi Nätbaserat

En kandidatexamen är en prestation som många studenter arbetar för när de studerar i ett grundutbildningsprogram. Denna grad kvalificerar dem som expert på deras område och kan hjälpa dem att erhålla en magisterexamen. Vad är en kandidatexamen i International Business Administration? Det är en examen som förbereder kandidater att arbeta i näringslivet. Studenter som är inskrivna i e… Läs mer

En kandidatexamen är en prestation som många studenter arbetar för när de studerar i ett grundutbildningsprogram. Denna grad kvalificerar dem som expert på deras område och kan hjälpa dem att erhålla en magisterexamen.

Vad är en kandidatexamen i International Business Administration? Det är en examen som förbereder kandidater att arbeta i näringslivet. Studenter som är inskrivna i ett internationellt företagsledningsprogram bör utbilda sig med en bättre förståelse av ledning, affärsplanering, hur man utför framgångsrika revisioner och analyserar affärsmätningar för bättre strategisk planering. Coursework involverade för att erhålla denna grad inkluderar vanligtvis strategiskt genomförande, organisationsplanering, administration, talangförvärv, personal och ekonomi.

En kandidatexamen i International Business Administration kan förbereda kandidater att komma in i näringslivet eller fortsätta att driva högre utbildning. Framgångsrika studenter kan också förbättra sina kommunikations-, management- och offentliga talförmåga, vilket kan göra dem mer lönsamma jobbkandidater i näringslivet.

För att bestämma programkostnaderna är en sak att överväga om man ska studera heltid. Studenter som är intresserade av en fullständig fördelning av kostnaderna bör nå ut till olika skolor för mer information.

Efter att ha fått sin företagsekonomi, kan eleverna ha olika karriärval som väntar på dem. Några möjliga karriärer inkluderar import och export specialist, internationell ekonom, internationell bankir, internationell angelägenhet eller ledningsanalytiker. Kandidater har många alternativ när det gäller industrin, inklusive detaljhandel och bank, finans eller gästfrihet. Som med vilken karriär som helst, kan utexaminerade som vill maximera sin vinstpotential kunna uppnå framsteg genom ledningsspårsprogram.

Många kandidatexamen är tillgängliga runt om i världen. Online studie kan vara till hjälp för dem med icke-traditionella scheman eller någon som inte kan begå sig till en traditionell högskolupplevelse. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Mississippi College Online
Mississippi State, Amerikas förenta stater

En kandidatexamen i företagsekonomi öppnar många möjligheter för akademiker att bli en tillgång för organisationer inom olika branscher.

En kandidatexamen i företagsekonomi öppnar många möjligheter för akademiker att bli en tillgång för organisationer inom olika branscher. -
BSc
Engelska
 
Charter Oak State College
Nya Storbritannien, Amerikas förenta stater

Bli chef med beslutsfattande, ledarskap, lagarbete och motiveringsförmåga. Studenter som genomgår en examen i företagsekonomi kommer att ha en förståelse för den globala och a ... +

Bli chef med beslutsfattande, ledarskap, lagarbete och motiveringsförmåga. Studenter som genomgår en examen i företagsekonomi kommer att ha en förståelse för den globala och affärsmiljön och konstruktionen av en organisation och hur var och en interagerar med regeringens politik. -
Kandidatexamen
Engelska
 
Mercy College
Dobbs Ferry, Amerikas förenta stater +4 Mer

Sätt ditt märke på den globala marknaden. Utveckla den grund du behöver för att förstå internationella affärer såväl som politisk och kulturell mångfald.

Sätt ditt märke på den globala marknaden. Utveckla den grund du behöver för att förstå internationella affärer såväl som politisk och kulturell mångfald. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
Internet