ONLINESTUDIES

Sök 5 kandidatprogrammen i Informationssystem Nätbaserade

En online kandidatexamen är en grundexamen som vanligtvis tar cirka fyra år att slutföra. Program har i allmänhet en blandning av allmänna utbildning klasser och klasser fokuserade på studentens valda större.

Vad är en online kandidat 's i datasystem? Detta är ett program som lär eleverna om datorer på arbetsplatsen. Eleverna får lära sig om olika aspekter av informationssystem, såsom hantering, hårdvara, databaser och nätverk. Kurser i ett program kan innefatta datakommunikation, databasdesign, programvarukoncept och nätverksdesign. Eleverna kan också lära sig om programmering. Andra ämnen som behandlas i en kandidatexamen program kan omfatta kalkyl, statistik, principer för ekonomi och redovisning. Vissa program kan också ge de studerande att specialisera sig inom områden som webbutveckling, informationssystem säkerhet och kriminalteknik dator.

Fördelarna med att slutföra en kandidatprogrammet i datasystem sträcker sig från att lära sig nya färdigheter för att utveckla kunskaper inom specialiserade affärsfrågor. Studenter kan få möjlighet att byta karriär eller få kampanjer.

Kostnader för en kandidatexamen program skiljer sig åt beroende på skola och format av programmet. Eleverna bör rådgöra med kontoret ekonomiskt stöd eller annan skola tjänsteman för att hitta en exakt kostnad.

Akademiker i ett informationssystem kandidatexamen program kan besluta att gå in i en mängd olika dator-relaterade yrken. Studenter kan hålla titlar som inkluderar informationssystem chef, databashanterare, dator kriminalteknisk forskare, programmerare, webb spelprogrammerare och cybersäkerhetsspecialist. Eleverna kan också välja att arbeta i många olika branscher, såsom hälso- och sjukvård, företag, nätverk och design.Slutföra ett program kan också tillåta en examen för att förbereda sig för en magisterprogram i informationssystem eller datavetenskap.

Om du vill starta en karriär eller avancera din nuvarande karriär i informationssystem, så kan du överväga att slutföra en kandidatexamen i informationssystem. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

5 Resultat i Informationssystem Filter

Online BS i Management Information Systems

University of Illinois Springfield
BSc
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

MIS BS-läroplanen kommer att förbereda studenterna att möta de utmaningar som organisationer står inför samtidigt som de får kunskap om affärsidéer, organisatoriskt beteende o ...

Läs mer

Kandidat i företagsinformatik

IUBH Fernstudium
BSc
<
Heltid
<
Deltid
<
36 månader
Tysk
Internet

Inte bara för nördar: spännande affärsområden väntar på dig i affärsinformatik! I kandidatexamen i informationssystem utbildas du specifikt för uppgifter i gränssnittet mellan ...

Läs mer

Kandidatexamen i datainformationssystem

Mercy College
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Förbered dig på dagens mest efterfrågade yrke. Med den ständigt föränderliga påverkan av teknik på våra liv och företag, finns det ett konstant behov av skickliga och kreativa ...

Läs mer

Executive Degree i Informationsteknologi och systemteknik (Online Program)

Universidad Del Valle De Mexico
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
Internet

Denna online akademiska plan gör det möjligt för dig att utveckla färdigheter som är inriktade på förvaltning och design av tekniska projekt, baserade på toppmoderna plattform ...

Läs mer

Kandidatdatorvetenskap

IUBH Fernstudium
BSc
<
Heltid
<
Deltid
<
36 månader
Tysk
Internet

Näringsliv och samhälle blir allt fler nätverkande, datavetare efterfrågas mer än någonsin. Börja din distansutbildning datavetenskap nu.

Läs mer