Filter
Kandidatexamen
Gambia Tempo: Alla

Kandidatprogram Online i Gambia

En kandidatexamen, som kräver fyra års studier, ger studenterna möjlighet att förbättra sina kunskaper inom ett visst område. Med sina ökade färdigheter kan studenterna kvalificera sig för ett yrke med bättre lön efter examen.

En extrem brist på resurser i kombination med en svag ekonomisk situation har gjort Gambia ett dåligt val för dem som söker en examen inom högre utbildning. Även om antalet utbildade gambier är på uppgång, är det fortfarande betydligt lägre än det internationella genomsnittet.

De mest populära Kandidatexamina nätbaserad i Gambia 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Islamic Online University

Kandidatexamen i pedagogik från Islamic Online University kommer att gynna eleverna i det här livet och i livet efter detta. ... [+]

Kandidatexamen i Education (Lärarexamen)

"Den bästa av människor är de som är mest fördelaktigt för människor." (Al-Mujam Al-Awsat hadith, 5787) är en lärare är mycket hedrande och enastående läge. Det är en position som kan ha en stor inverkan på personens framtid. Islam har betalat stor uppmärksamhet åt lärare eftersom de är de första tegel i strukturen av social utveckling. De är orsaken till att styra och utveckla beteenden och sinnen individer och samhällen. De är bland de mest fördelaktiga personer i samhället och därmed bland de bästa av människor.

Därför är det viktigt att lärare kommer att följa sanna islamiska läror och förstå dem på rätt sätt.... [-]

Gambia Banjul
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 12 hitta din juris doktor
Internet
Läs mer på svenska