ONLINESTUDIES

Se Studier på kandidatnivå i Finansiell planering i Australien nätbaserad 2020

Att ta en kandidatexamen är en akademisk milstolpe som många studenter strävar efter. Även om det kan ta fyra år att ta en kandidatexamen, kan de fördelar man får genom sina ökade kunskaper och färdigheter inom ett specifikt ämnesområde vara en livstid.

Studenter intresserade av förmögenhetsförvaltning kan välja att driva ett program i finansiell planering. Några av de ämnen som de kan studera är psykologi personlig utveckling; globala finans; pengar, bank- och finansmarknaderna; grunden för entreprenörskap, och skatteplanering.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Be om information Mest populära Kandidatprogram i Finansiell planering i Australien Nätbaserat 2020

1 Resultat i Finansiell planering, Australien, Distansutbildning Filter

Bachelor of Business (finansiell planering)

University of South Australia Online
Kandidatexamen
Jun 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
01 Jun 2020
Engelska
Internet

Från superannuation och skatt till fastighetsplanering och riskhantering förbereder du dig att navigera i det komplexa ekonomiska planeringslandskapet och hjälpa dig att utvec ...

Läs mer