STUDYONLINE.SE

Se Studier på kandidatnivå i Finansiell planering i Australien nätbaserad 2020

Att ta en kandidatexamen är en akademisk milstolpe som många studenter strävar efter. Även om det kan ta fyra år att ta en kandidatexamen, kan de fördelar man får genom sina ökade kunskaper och färdigheter inom ett specifikt ämnesområde vara en livstid.

Studenter intresserade av förmögenhetsförvaltning kan välja att driva ett program i finansiell planering. Några av de ämnen som de kan studera är psykologi personlig utveckling; globala finans; pengar, bank- och finansmarknaderna; grunden för entreprenörskap, och skatteplanering.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Be om information Mest populära Kandidatprogram i Finansiell planering i Australien Nätbaserat 2020

1 Resultat i Finansiell planering, Australien, Distansutbildning Filter

Bachelor of Business (finansiell planering)

University of South Australia Online
Internet Heltid Deltid 3 år Januari 2020 Australien Adelaide + 1 fler

Från superannuation och skatt till fastighetsplanering och riskhantering förbereder du dig att navigera i det komplexa ekonomiska planeringslandskapet och hjälpa dig att utveckla kritiska färdigheter för att arbeta med en rad kunder med korta och långsiktiga finansiella mål. Som en av de ledande leverantörerna av redovisning och finansiell utbildning i Australien kan du vara säker på att du får en högkvalitativ universitetsexamen som utrustar dig med kunskap och färdigheter i efterfrågan som den finansiella planeringsbranschen säger oss de behöver. Kandidater kommer också att uppfylla de relevanta RG146-kraven för överensstämmelse i Australian Securities and Investments Commission, och vara berättigade till medlemskap i Financial Planning Association of Australas Certified Financial Planner® Certification Program.