Filter
Kandidatexamen
Frankrike Tempo: Alla

Sök Kandidatexamen i Finans i Frankrike Nätbaserat 2020

De som vill få bättre karriärmöjligheter och utöka sina färdigheter kan ha intresse av att ta en kandidatexamen. Denna typ av studieprogram kan man gå till exempel efter att ha tagit en Associate Degree eller när man uppfyllt alla antagningskrav.

Finans är det ämnesområde som handlar om förvaltning av pengar, både när det gäller privatekonomi och företagsekonomi, men också rörande offentliga finanser. Även om ämnet vanligtvis förknippas med tillgångar och skuldförvaltning i fråga om bankinvesteringar ingår också redovisning och pensionsplanering i finans.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Kontakta universitet bästa Kandidatprogram i Finans i Frankrike Nätbaserat 2020

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Finans, Frankrike, Distansutbildning

Ecole Supérieure Ouverte à Distance

Denna europeiska finans Bachelor ger studenterna möjlighet att förvärva de kunskaper för att flytta från en nivå tekniker överlägsen denna ram. Det förbereder dig att ock ... [+]

Denna europeiska finans Bachelor ger studenterna möjlighet att förvärva de kunskaper för att flytta från en nivå tekniker överlägsen denna ram. Det förbereder dig att ockupera ansvarsfulla befattningar i en ekonomiavdelning.

Målet är att utbilda redovisning kunna hantera cash management frågor och ekonomisk styrning i ett företag eller en förvaltning.

Din profil

Dynamisk, kreativ, ambitiös, rélatationnelles kapacitet ...

förutsättningar:

Innehar en två slag BTS, IUT, licens 2 Håller en bricka och du har tre års erfarenhet inom finans Motsvarande och du har 4-5 års erfarenhet inom finans En examen eller ett intyg från en skola eller universitet, giltigt minst 120 högskolepoäng inom ramen för European Credit Transfer System (ECTS). ... [-]
Frankrike France Online
September 2020
Franska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska