$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Företagsledning på internet

En kandidatexamen är ofta den första utbildningen på kollegialt nivå. Denna typ av examen kan ge en allmän översikt över ett ämne och kan användas som grund för högre utbildning. En online kandidatexamen kan ta tre till fem år att slutföra. Vad är en online kandidatexamen i management science? Förvaltning vetenskap är studiet av tillämpningen av avancerade analysmetoder för bes… Läs mer

En kandidatexamen är ofta den första utbildningen på kollegialt nivå. Denna typ av examen kan ge en allmän översikt över ett ämne och kan användas som grund för högre utbildning. En online kandidatexamen kan ta tre till fem år att slutföra.

Vad är en online kandidatexamen i management science? Förvaltning vetenskap är studiet av tillämpningen av avancerade analysmetoder för beslutsfattande i syfte att öka effektiviteten. Eleverna kan lära sig att använda matematiska baserade modeller för att göra val, planering och drift. De obligatoriska kurserna för en kandidatexamen kan variera från skola men kan innefatta introduktion till linjär algebra, introduktion till ledningen vetenskap, teknik ekonomi, verksamhet forskningsmodeller och statistiska metoder för ingenjörer och tillämpad forskare.

En kandidatexamen är fördelaktigt eftersom det kan förbereda studenterna för en karriär eller mer utbildning.Med en kandidatexamen, kan du vara berättigad till låg nivå chefsbefattningar. De kunskaper som vunnits genom denna utbildning kan också göra dig en mer konkurrenskraftig sökande.

Kostnaden för en online kandidatexamen kan baseras på vilket program du befinner dig i den skola du går och antalet kurser du tar per år. På grund av de olika faktorer, kan kostnaderna variera från en skola till en annan. För ett visst pris, kan du behöva kontakta universitetet du är intresserad av att delta.

När du har slutfört en online kandidatexamen i förvaltning, vilken typ av karriär kan du vara redo för? Många studenter går vidare till att bli analytiker, konsulter, försvarstillverkare, bank- och finanstjänstemän, sjukvårds systemutvecklare, HR konsulttjänster specialister och verksamhets forskare. Exakt var jobbet du börjar kan bero på din praktik, annan utbildning, intresseområde och tidigare arbetserfarenhet.

Är detta rätt väg för dig?Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Mercy College
New York, Amerikas förenta stater +1 Mer

Bli expert på en föränderlig och global hälsomiljö. Med en åldrande befolkning och nya reglerande riktlinjer är karriärutsikterna stora för vårdpersonal.

Bli expert på en föränderlig och global hälsomiljö. Med en åldrande befolkning och nya reglerande riktlinjer är karriärutsikterna stora för vårdpersonal. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
Internet