Filter
Kandidatexamen
Tunisien Tempo: Alla

Sök bland kandidatprogram i Företagsekonomi i Tunisien Online 2019/2020

En kandidatexamen kan man ta genom att gå ett kandidatprogram som tar ungefär fyra år. De som tar en kandidatexamen har ofta större karriärmöjligheter tack vare sin ökade kompetens och erfarenhet.

Studenter som vill arbeta med handel bör överväga att studera företagsekonomi. Företagsekonomiska studier hjälper studenterna att utveckla ledarfärdigheter, att förvalta pengar, marknadsföring och affärsetik.

Tunisien, officiellt Republiken Tunisien, är det minsta landet i Nordafrika. Det är ett Maghreb land som gränsar till Algeriet i väster, Libyen i sydost och Medelhavet i norr och öster. På högskolenivå i Tunisien den första cykeln av studier i den akademiska strömmen är på två år, vilket leder till tilldelning av diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Kontakta universitet i topp kandidatprogram i Företagsekonomi i Tunisien Nätbaserat 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Företagsekonomi, Tunisien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Ecole Supérieure Ouverte à Distance

Du kommer att utbildas i ny informations- och kommunikationsteknik (IKT) i olika aspekter av marknadsföring, ledning och kontroll lag, fastställandet av företagets mål, o ... [+]

Väx med ett företag i tjänster till kommersiell klang, administrativ eller finansiell, kommer du att stödja genomförandet av strategin, de nödvändiga verktygen för det och du kommer att aktivt delta i dess genomförande.

Du kommer att utbildas i ny informations- och kommunikationsteknik (IKT) i olika aspekter av marknadsföring, ledning och kontroll lag, fastställandet av företagets mål, och studien och kunskap om din omgivning, dina konkurrenter, dina mål och dina kunder.

Din profil:

Rigor och organisation, känsla av analys och syntes, redaktionell kvalitet, självständighet och initiativ

förutsättningar:

Innehar en två slag BTS, IUT, licens 2 Håller en bricka och du har tre års erfarenhet inom management Motsvarande och du har 4-5 års erfarenhet av förvaltning En examen eller ett intyg från en skola eller universitet, giltigt minst 120 högskolepoäng inom ramen för European Credit Transfer System (ECTS). ... [-]
Tunisien Tunisien online
September 2020
Franska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska
Ecole Supérieure Ouverte à Distance

Chef Training (fe) av E-business projekt är öppet för innehavare av ett examensbevis nivå bac + 3 med ett intresse i realtid till digital. ... [+]

Utbildning Chef (fe) e-affärsprojekt är en titel som godkänts av staten i RNCP (nivå II) dekret av 19 November 2014 offentliggjordes i Europeiska unionens officiella tidning av den 29 november 2014).

Din profil

Chef Training (fe) av E-business projekt är öppet för innehavare av ett examensbevis nivå bac + 3 med ett verkligt intresse i digital.

Urvalet av kandidater sker på fil översyn.

Förvärva följande färdigheter:

Efter träningen, innehavare av titeln Chef (fe) e-affärsprojekt kommer att kunna:

Skapa, hantera, administrera webbplatser med en kommersiell kallelse För att studera lämpligheten av en online-marknaden och animera Skapa, hantera och optimera annonskampanjer på nätet Utforma en online kommunikationsstrategi, genomföra och utvärdera den Att främja nättjänster, organisera evenemang och animera Behålla kunder, utveckla ett nätverk av framtidsutsikter och vinna nya kunder ... [-]
Tunisien Tunisien online
September 2020
Franska
Internet
Läs mer på svenska