STUDYONLINE.SE

Sök bland 74 Studier på kandidatnivå nätbaserad Europa

De som vill få bättre karriärmöjligheter och utöka sina färdigheter kan ha intresse av att ta en kandidatexamen. Denna typ av studieprogram kan man gå till exempel efter att ha tagit en Associate Degree eller när man uppfyllt alla antagningskrav.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Be om information kandidatprogram på internet Europa 2019

sökresultat funna Filter

Pathway till kandidatexamen i tillämpad företagsledning

Ducere Business School
Internet Deltid 2 - 3 år September 2019 Storbritannien Swansea

Studera en Associate's Degree Equivalent och sedan fylla på en kandidatexamen med UWTSD

LLB (Hons) lag med psykologi

University of Essex Online
Internet Deltid 48 månader Kontakt Skolan Storbritannien Colchester UK Online + 1 fler

Vi är den första brittiska högskoleleverantören som erbjuder LLB (Hons) Law with Psychology i ett 100% online- och deltidsformat.

Grad i Design

London School of Design and Marketing (PT)
Internet Heltid 30 månader Kontakt Skolan Storbritannien London

Design var aldrig lika viktigt som det är nu. Det är en del av våra dagar eftersom vi kan hitta design i varje produkt som vi använder på alla webbplatser som vi besöker eller i alla program som vi installerar i vår smartphone. Lär dig hur du kan kombinera olika saker som ord och bilder, släpp lös din kreativa sida och skapa kraftfulla projekt som inspirerar och påverkar människor.

Online-ba (heder) i företagsledning (18 månader)

London School Of International Business - LSIB
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Augusti 2019 Storbritannien London UK Online + 2 fler

BA (Hons) i Business Management-programmet återspeglar den föränderliga affärsvärlden och utrustar dig med den kompetens som behövs för att förstå företag och förvaltning på både nationell och global nivå.

Kandidatexamen i ekonomi och företagsledning

International Telematic University UNINETTUNO
Internet Heltid 3 år Öppen antagning Italien Rome

Programmet utrustade studenter med kompetens och självförtroende för att effektivt hantera och anpassa sig till ett brett utbud av konkurrenskraftiga och ständigt föränderliga affärsmiljöer på den internationella arenan.

Civilingenjörsexamen (B. Eng)

AKAD University
Internet Deltid 42 - 54 månader Öppen antagning Tyskland Germany Online

Om du vill kombinera teknisk kunskap med företagsämnen för att fördjupa din karriär, är korrespondenskursen "Industriell ingenjörskonst - Bachelor of Engineering" vid AKAD University det rätta valet för dig! På grund av den ökande komplexiteten i näringslivet är välutbildade industriingenjörer i hög efterfrågan.

Ungkarl industriteknikbranschen 4.0

IUBH Fernstudium
Internet Heltid Deltid 6 - 12 terminer Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Vår kandidatexamen i industriell ekonomi (B.Eng.) Förbereder dig med bred omfattande specialistkunskaper inom IT och teknik och affärsmannaskap för att möta de utmaningar som industriteknik innan. De innovationer som kan sammanfattas under begreppet Industrial 4,0 därmed separat planeras att använda den snabba industriella utvecklingen under de senaste åren och att profilen av våra studenter för arbetsmarknaden mer intressant.

Grundutbildning: Professionell ekonomi

Asturias Corporación Universitaria
Internet Heltid 48 månader Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Vår utbildning kommer att hjälpa dig att komma in på arbetsmarknaden med stor framgång och utföra inom ledningsområdet för det ekonomiska och finansiella området för olika offentliga och / eller privata organisationer på nationell och internationell nivå. Vi bygger detta program så att du är en komplett professionell, som anpassar sig till kraven på den nuvarande marknaden och med kapacitet för alla delar av ekonomin ...

Offentliga examen i företagsekonomi och ledning (ADE)

IMF Business School
Internet Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Madrid

Huvudsyftet är att ge sina studenter den kunskap och de verktyg som behövs för att ta ställning till ansvarsområden, både i privata företag och i offentliga organ.

Examen i information och dokumentation (distansmodalitet)

Universidad de Leon
Internet Deltid 4 år September 2019 Spanien León

Graden i information och dokumentation vid universitetet i León är en konkurrenskraftig examen och anpassad till kraven från kunskapssamhället och erbjuds i semipresencial och online-modaliteter.

Bachelor i grundskoleutbildning - distansutbildning

University of Nicosia
Internet Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia + 1 fler

Programmets allmänna syfte är att förbereda grundlärare som undervisar barn mellan 6 och 12 år. Det innebär att kandidatläraren ska förvärva den nödvändiga kunskapen, färdigheter och attityder som gör att han / hon kan organisera en lärmiljö som kommer att främja barnens kognitiva utveckling såväl som deras sociala, emotionella och moraliska utveckling. Både kursinnehåll och metodik syftar till att bilda en reflekterande lärare, en lärare som kan ompröva och utvärdera sina / hans beslut och har möjlighet och förmåga till korrigerande åtgärder.

Ungkarl sds photographie

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Internet Deltid 3 år Öppen antagning Frankrike France Online Belgien Belgium Online Schweiz Switzerland Online Luxemburg Luxembourg Online Kanada Canada Online Franska Polynesien French Polynesia Online Libanon Lebanon Online Franska Guyana French Guiana Online Martinique (Fr.) Martinique Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Mauritius Mauritius Online Reunion (Fr.) Reunion Online Marocko Morocco Online Tunisien Tunisia Online Algeriet Algeria Online Demokratiska republiken Kongo Congo DRC (Zaire) Online Republiken Kongo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Elfenbenskusten Cote d'Ivoire Online Senegal Senegal Online + 38 fler

Le UNGKARL PROFESSIONNEL SDS® Photographie est un diplôme européen délivré par l'INSHED. La bildning Permet d'être professionnellement opérationnel des le debut de votre carrière et de bénéficier d'une bonne employabilité, au-delà même de votre betalar d'origine.

Examen i Business Administration and Management - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Spain Online + 1 fler

Du kommer att vara en mångsidig professionell och har en aktuell utbildning som är anpassad till efterfrågan på arbetskraft. Dessutom studien ADE avstånd kommer att ha en personlig handledare som hjälper dig i vad du behöver.

Kandidatexamen i ekonomi

Open University Of Cyprus
Internet Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Cyprus Online + 1 fler

Uppdraget för grundutbildningen i ekonomi är att ge sina elever en stark grundval av kunskaper och färdigheter i ekonomisk teori och kvantitativ analys. Programmet introducerar studenterna till makroekonomisk och mikroekonomisk teori, lär dem att formulera sina tankar och skriva i fullständiga och strukturerade termer på finansiella och politiska frågor.

Multimedia journalistik licens på distans

ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme
Internet Deltid 12 månader Kontakt Skolan Frankrike France Online

Graden syftar till att utbilda fransktalande studenter de grundläggande principerna för journalistik, vilket ger en lämplig och användbar undervisning i den professionella ramen för deras land. Licensen kommer att tillåta elever att ta reporter fungerar på ett medieföretag.