ONLINESTUDIES

Jämför 3 Studier på kandidatnivå i Elektronik Nätbaserade

En kandidatexamen kan man ta genom att gå ett kandidatprogram som tar ungefär fyra år. De som tar en kandidatexamen har ofta större karriärmöjligheter tack vare sin ökade kompetens och erfarenhet.

Studieprogram i elektronik är utformade för att lära studenterna om hur elektriska kretsar fungerar och hur de skapas. Detta gör man genom att arbeta med kretskort, och man kan också ta kurser i matematik och fysik. Elektronikstudenter kan välja en fördjupning såsom utformning av datornätverk eller kommunikationselektronik.

Kandidatexamen i Elektronik nätbaserat

3 Resultat i Elektronik Filter

Bachelor of Applied Science in Microelectronic Manufacturing

Lorain County Community College
BSc
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Microelectronic Manufacturing-programmet förbereder individer att tillämpa grundläggande tekniska principer och tekniska färdigheter för design, montering, prototyper och till ...

Läs mer

B.Eng (Hons) Elektrisk

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah
Kandidatexamen
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

B. Eng (Hons) Elektrisk

Läs mer

Civilingenjörsexamen (Elektronik, Elektroteknik, Mekanik, Mekatronik, Kemisk, Olja och Gas, Petroleum, Civil, Arkitektur)

Lakshveer Overseas Solution
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Malaysiska universitet erbjuder ett omfattande sortiment av ingenjörsdiscipliner från Stiftelsen och Diplom till kandidatexamen och magisterexamen inom el- och elektroniktekni ...

Läs mer