ONLINESTUDIES

Se kandidatprogrammen i Elektronik nätbaserat i Asien 2020/2021

En kandidatexamen kan man ta genom att gå ett kandidatprogram som tar ungefär fyra år. De som tar en kandidatexamen har ofta större karriärmöjligheter tack vare sin ökade kompetens och erfarenhet.

Området elektronik handlar om kretsar och deras elektriska komponenter. Kretskonstruktion kan vara huvudfokus under studierna men man kan också specialisera sig inom telekommunikation, nätverkshantering, nätverksteknik och mikroteknik. 

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Kontakta skolor direkt mest populära Kandidatprogram i Elektronik nätbaserad i Asien 2020/2021

2 Resultat i Elektronik, Asien Filter

B.Eng (Hons) Elektrisk

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah
Kandidatexamen
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

B. Eng (Hons) Elektrisk

Läs mer

Civilingenjörsexamen (Elektronik, Elektroteknik, Mekanik, Mekatronik, Kemisk, Olja och Gas, Petroleum, Civil, Arkitektur)

Lakshveer Overseas Solution
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Malaysiska universitet erbjuder ett omfattande sortiment av ingenjörsdiscipliner från Stiftelsen och Diplom till kandidatexamen och magisterexamen inom el- och elektroniktekni ...

Läs mer