ONLINESTUDIES

Se Kandidatprogram i Ekonomi i Schweiz Nätbaserad 2020

En kandidatexamen kan man få genom att gå ett utbildningsprogram som tar ca tre till fyra år, förutsatt att man studerar på heltid. Kandidatexamina kan man ta antingen på campus eller online, beroende på skolan man studerar vid, vilket är perfekt för studenter med andra åtaganden.

Ekonomi är den gren av samhällsvetenskapen som sysslar med distribution, konsumtion och produktion av varor och tjänster. "Ekonomi" är ett derivat av två grekiska ord som betyder “hus” och “lag”, och ämnet handlar om hantering av varor.  

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Kontakta skolor Mest populära Kandidatprogram i Ekonomi i Schweiz nätbaserat 2020

1 Resultat i Ekonomi, Schweiz, Distansutbildning Filter

Fil kand i ekonomi

FernUni Schweiz
Kandidatexamen
<
Deltid
<
9 terminer
Tysk
Internet

Den moderna Programmet ger en solid vetenskaplig bas utbildning i grunderna i ekonomin med en ekonomisk inriktning och deras discipliner och applikationer. Eleverna förvärvar ...

Läs mer