ONLINESTUDIES

Sök 2 kandidatprogrammen i Datornätverk Nätbaserad

En kandidatexamen är en typ av grundutbildningen där eleverna kan slutföra. Graden kommer i olika former, såsom en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science. Oavsett vilken form uppnås, är forskare utrustade med den kunskap som krävs för det valda området.

Vad är en online kandidatexamen 's i datornätverk? Eleverna lär sig att förstå data genom matematik och hur olika tekniker kan lösa tekniska problem. Systemdesign och de effekter som datorkomponenter kan ha på ett företags organisation och ledning betonas. Dessutom, eleverna lära sig att utforma applikationer och tjänster. Vissa program kan erbjuda möjligheter till praktik. Innan examen, forskare fylla ibland en avhandling. Eleverna kan behöva visa att de har den nödvändiga tekniska fallenhet för att få tillträde till vissa program.

Genom sina studier datornätverk, forskare lära sig att tillämpa yrkesetik till olika situationer och att använda deras kritiska tänkande att fatta beslut. Eleverna förstår också hur man kontrollerar sitt eget arbete så att de kan arbeta självständigt och lära sig mer. Organisation och koncept kompetensutveckling tillåta elever att bära projekt till slutförande i olika områden i livet.

Kostnaderna i samband med att slutföra en kandidatexamen varierar från universitet till universitet. Studenter kan finna att ta online klasser ger dem möjlighet att få sin utbildning på en budget. För detaljerad information om undervisning, studerande uppmanas att kontakta de universitet som intresserar dem.

Det finns många karriärvägar öppna för akademiker i ett datornätverk program. Eleverna kan arbeta med nätverk och informationssystem för privata företag eller designa nya datasystem. Andra möjligheter inkluderar att konstruera och testa maskinkomponenter.Dessutom kan vissa elever arbeta som projektledare, databastekniker eller undervisa på universitet. Konsulttjänster för områden som offentlig förvaltning eller tillverkning är också en möjlighet.

Genom att ta online klasser kan eleverna lära av institutioner över hela världen. Till att börja din kandidatexamen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

2 Resultat i Datornätverk Filter

Kandidatexamen dator och reglerteknik

eCampus University
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
Engelska
Italienska
Internet

Proffs med denna jobbtitel arbetar vanligtvis inom design, byggande tillsyn och kontroll av enskilda komponenter eller delar av maskiner och linjer för produktion, överföring ...

Läs mer

Kandidat i nätverksadministrationen

American National University
Kandidatexamen
<
Deltid
Engelska
Internet

Många företag är beroende av nätverksadministratörer för att säkerställa informationssäkerhet, upprätthålla datornätverk och hjälpa till att felsöka problem som uppstår i dato ...

Läs mer