STUDYONLINE.SE

7 kandidatprogram nätbaserat i Australien

En kandidatexamen kan man få genom att gå ett utbildningsprogram som tar ca tre till fyra år, förutsatt att man studerar på heltid. Kandidatexamina kan man ta antingen på campus eller online, beroende på skolan man studerar vid, vilket är perfekt för studenter med andra åtaganden.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

alla 7 Topp kandidatprogram Online i Australien 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen (Astronomisk och rymdvetenskap)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 3 år Juli 2019 Australien Australia Online + 1 fler

Är du fascinerad av universum? Intresserad av vetenskap och fysik på jobbet i världen runt omkring oss? USQ: s kandidatexamen (Astronomical and Space Sciences) kombinerar fascinationen av astronomi med möjlighet att utveckla kompetens inom efterfrågan inom fysik, matematik, statistik, datavetenskap och datavetenskap.

Ingenjörsexamen (Honours) (Instrumentation Control and Automation Engineering)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 8 år Juli 2019 Australien Australia Online + 1 fler

Skaffa de instrument du behöver för att styra din tekniska framtid. Studera medan du jobbar via distans och ha flexibilitet att anpassa din studie till ditt liv.

Bachelor of Applied Business

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe University Bachelor of Applied Business ger dig en bred grund för kompetens som krävs för en rad roller i näringslivet.

Bachelor of Applied Business (Management Major)

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Management Major) kommer att ge dig en bred grund för företagsekonomi som krävs för en rad ledningsroller inom industrin.

Kandidat i tillämpad informationsteknik

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad informationsteknologi ger en utmärkt generalistutbildning inom informationsteknik (IT) och möjlighet att utforska fokusområden inom informationssystem, mjukvaruutveckling, datanät och webbutveckling.

Bachelor of Applied Business (Marknadsföring Major)

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Marketing Major) kommer att ge dig en grund för affärer och viktiga marknadsföring färdigheter. De färdigheter och kunskaper som finns i denna kvalifikation är mycket önskvärda inom ett brett spektrum av roller i näringslivet.

Bachelor of Applied Cloud Technology

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad molnteknik har varit avsedd för cloud computing-sektorn i ett unikt samarbete med global jätte Amazon. Molnsektorn njuter för närvarande av snabb tillväxt, men en kritisk kompetensbrist pekar. Denna grad innehåller 6 högt ansedda branschintyg (4 av dem är Amazon Web Services specifika) och graden är utformad med det specifika målet att tillhandahålla sysselsättningslösningar.