Filter
Kandidatexamen
Tempo: Alla

Sök kandidatprogram i Affärsverksamhet och ekonomi nätbaserat

En kandidatexamen är en högskoleexamen som kräver ungefär fyra års hårt arbete att ta. När man väl har sin examen har man ofta bättre karriärutsikter än med bara gymnasieexamen.

Det går inte att förneka att ekonomin kan ha en betydande inverkan på verksamheten. I en verksamhet och ekonomi program, kan eleverna studera detta förhållande och skaffa sig färdigheter i affärs ämnen samtidigt lära sig mer om hur ekonomin fungerar.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

kandidatprogram i Affärsverksamhet och ekonomi nätbaserade

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärsverksamhet och ekonomi, Distansutbildning

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
eCampus University

För att begränsa uppkomsten av utbildnings skulder, till styrelsen i universitetsutbildning kan ge för införandet av förberedande utbildningsaktiviteter genomförs innan n ... [+]

Mål specifika utbildnings

Akademiker i Business and Economics bör:

har tillräckliga kunskaper i ekonomi och adekvat behärskning av matematisk-statistiska verktyg och principer och institutioner rättssystemet; vet hur man handskas med problemen med ekonomiska system och de företag som är verksamma i dem; ha en god behärskning av forskningsmetod, den ekonomiska metoden och metoder för de olika tillämpningsområden; förvärva de analytiska och konceptuella verktyg för tolkning och lösning av ekonomiska och förvaltningsproblem, med hänvisning till redovisning, finansiering och förvaltning av tjänster; skaffa verktyg för att utveckla forskningen inom området statistik och ekonomi; besitter praktiska och operativa färdigheter, för mätning, upptäckt och behandling av uppgifter som är relevanta för den ekonomiska analysen i dess olika aspekter av ansökan, har tillräckliga kunskaper i organisationskulturen på arbetsplatsen; kunna använda på ett effektivt sätt, i skriftlig och muntlig form, andra åtminstone två EU-språk än italienska, inom det specifika området av expertis och att utbyta allmän information; har tillräcklig kompetens för kommunikation och informationshantering. Karriärmöjligheter för akademiker ... [-]
Italien Milan
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska