Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Livet slutar inte när skolan börjar. Kandidatexamen i tvärvetenskapliga studier erbjuder ett program skräddarsydd för unika intressen och scheman. Professionell kommunikation, miljöpraxis, rättvisa studier, affärer - oavsett betoning, vi är engagerade i individuella akademiska mål. Avskräck dig inte av avstånd eftersom BA i tvärvetenskapliga studier kan uppnås helt online eller genom en kombination av online-inlärning och campus-sessioner. Inlärningsmodellen möjliggör professionella och personliga omvandlingar utan att störa livet för att uppfylla utbildningsmålen. Förpliktelser behöver inte vara ett hinder för en verklig utbildning. Bachelor of Arts i tvärvetenskapliga studier erbjuder en BA med inriktning på professionell kommunikation, miljöpraxis, rättvisa studier eller företag - eller en kombination av dessa. Du anpassar din utbildning genom att komplettera dessa RRU-kurser med kurser utvalda från andra post-sekundära institutioner.

Utnyttja ditt lärande

BA i tvärvetenskapliga studier gör att eleverna kan spela en aktiv roll i utformningen av sin utbildning. Med ett program som bygger på yrkeserfarenhet, tidigare akademisk erfarenhet och karriärmål uppnår studenter kompetens inom fem kunskapsområden: ledarskap och lagarbete; kommunikation; kunskap; kritiskt tänkande och global medvetenhet. Dessutom kommer kursval och akademiskt arbete att visa ett kritiskt engagemang med kärnkoncept inom intresseområdet, såsom inhemsk utbildning, riskhantering av ungdomar, alternativa vårdmodeller, samhällsledning, social rättvisa, miljö eller samhällsansvar. Eleverna bestämmer sitt fokus Royal Roads University bidrar till att bygga programmet för att uppnå det.

Kurser

Nedan listas krävs kärnkurser som eleverna tar i början och slutet av BA i interdisciplinära studier. Dessa kurser kompletteras med utvalda RRU-valmöjligheter på nätet och / eller på campus samt att studenterna får ta upp till 12 högskolepoäng på 300/400 nivåfag från någon kvalificerad gymnasieskola för att förvärva ytterligare ämnesexpertise. Godkännande måste erhållas innan du tar några externa kurser.

 • INDS300: Att skriva över discipliner
 • INDS310: Introduktion till tvärvetenskapliga studier
 • INDS400: Globala perspektiv på inhemska sätt att veta
 • INDS417: Oberoende studie
 • INDS480: Praktik
 • INDS490: Seniorforskningsprojekt / Papper
 • ITAI: Introduktion till akademisk integritet

Plottar din framgång

 • Grundkurser introducerar tvärvetenskapliga kärnbegrepp
 • Akademisk fokus fördjupar dig i ditt intresseområde
 • Professionellt fokus ger real-world, individualiserad karriärbetoning
 • Möjlighet att ta itu med aktuella problem genom tillämpad inlärning och forskning

Kräver två till fyra år av studier, tillåter detta examen studenter att kombinera Royal Roads kurser med krediter som tjänas på andra institutioner. Beroende på kursval kan arbetet slutföras på nätet, eller studenter kan komma till campus för uppehållstillstånd eller ansikte mot ansikte. Beroende på yrkeserfarenhet kommer studenterna att slutföra en praktikplats för att fördjupa sina färdigheter.

Program undervisas på:
Engelska

Se 20 fler kurser från Royal Roads University »

Senast uppdaterad July 4, 2018
Denna kurs är Online, Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 4, 2019
Jan. 28, 2020
Duration
2 - 4 år
Deltid
Pris
31,992 CAD
$ 31992 (internationell); $ 17 640 (inhemsk) examen avslutad (år 3
Deadline
Juni 4, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Okt. 28, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 4, 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Juni 4, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Startdatum
Jan. 28, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Okt. 28, 2019

Sept. 4, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Juni 4, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Slutdatum

Jan. 28, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Okt. 28, 2019
Slutdatum

How we're different