3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA BACHELOR / strong> Alla studenter kommer att ha förutom ABMS Schweiz kommer kandidatexamen att få en gemensam kandidatexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. 3 topp europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk bachelor SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500 Advance Din expertis på ABMS Anslut dig till elever och ledare som i våra online-kandidatexamen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS.

För yrkesverksamma Kandidatexamen för medie- och kommunikationshantering (BBA) betyder den första nivån av prestation i någon akademisk disciplin.

The Bachelor (BBA) i Media och Communications Management är en studie som är användbar för studenter söker fler ledarskap för puplic tal, kommunikation eller ens om du vill arbeta i tryckt reklam avdelning. Kursen kommer att forma eleverna att bli chefen att de anställda kommer att leta efter.

I slutet av BBA studieprogram akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar goda kunskaper i medie- och kommunikationsindustrin. Studenter är utrustade med användbara Medie- och kommunikationsverktyg för att komma in på arbetsmarknaden och bidrar på ett effektivt sätt för organisationer inom det valda området.

I våra kandidatprogram kommer du att:

 • Förstå online media och kommunikationssystem.
 • Förstå vikten av Media and Communications Management.
 • Utveckla och öva innovativa forskningsmetoder.
 • Tjäna högsta kvalitet på utbildningen.
 • Uppnå kompetensen att publicera i peer-reviewed journals.
 • Bli en framgångsrik forskare och professionell.
Studerande Språk: Detta studieprogram utbildas helt på engelska.

BBA: 1 år Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober bachelorns ledning kommer till nästa nivå. I våra kandidatprogram kommer du att:

 • Lag grunden för framtiden för studier och professionell prestation.
 • Studera och tillämpa innovativa forskningsmetoder.
 • Kombinera tillämpad forskning och professionell praxis.
 • Förbered dig för att göra en inverkan i policy och övning.
 • Lär dig strategier för att underlätta effektivare, anpassningsbara organisationer och skapa positiv förändring.
 • Bli en mer innovativ ledare inom ditt område.

moduler:

Vår BBA är en 3-årig studie om du bara börjar med gymnasiet, är följande moduler för det sista året:
 • Medie- och kommunikationshantering
 • Finans och redovisning
 • Globala marknadsföringsstrategier
 • Strategisk företagsledning
 • Utveckla studiefärdigheter för forskarutbildning
 • Designa och utveckla en webbplats
 • Besluts- och styrsystem

Behörighetskrav:

Varaktighet: 1 år eller mer Diplom: BBA i medie- och kommunikationshantering Ålder: Minsta ålder 18 år Tidigare studie: Associate Bachelor eller motsvarande Engelska nivå: IELTS eller motsvarande (Endast för studenter från icke-engelsktalande länder eller studenter som inte studerade på Engelsktalande skola) Studiemetod: Online- avgift: 10900 Euro för det 1: a året, 11900 Euro för 2: a året och 12900 Euro för det 3: e år Europeiska Kreditöverförings- och ackumuleringssystemet: Detta program motsvarar 180 ECTS European Qualifications Framework Motsvarar EQF nivå 6 Anm .: Studieavgiften inkluderar inte ansöknings- och bokningsavgift (för att garantera dig en studieplats) på 240 Euro (engångsbetalning och återbetalningsbar).

Kandidatexamen med hedersbevis (valfritt) Studenter som vill ha en kandidatexamen med hedersbetygelser måste göra en avhandling efter avslutad BBA-studie och bli utbildad med BA.

Avhandlingens längd: 12000 ord (studenter får ha 10% mer eller mindre.) Varaktighet: 4-8 månader (genomsnitt 6 månader) Avgift: 2900 Euro (endast för ABMS Studenter som avslutat kandidatexamen).

ECTS: 210 Kredit.

Vilka är fördelarna? Med en kandidatexamen är dina chanser att accepteras för mästaren vanligtvis högre och det hjälper dig att hitta bättre jobb. Om du inte vill göra en avhandling kommer du att bli utmärkad med den icke-hedersbachelorens.

Program undervisas på:
Engelska

Se 96 fler kurser från OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
3,940 EUR
Slutårskandidat
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards