Kursbeskrivning

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad informationsteknologi ger en utmärkt generalistutbildning inom informationsteknik (IT) och möjlighet att utforska fokusområden inom informationssystem, mjukvaruutveckling, datanät och webbutveckling.

Instruktionsstrukturen gör att du kan slutföra din kurs som en heltidsstudent på nätet, eller kombinera online deltidsstudier med arbetsförpliktelser.

Kursen har tillämpat fokus och inkluderar IT-branschleverantörsintyg som är relevanta och önskvärda för potentiella arbetsgivare. Kandidater med tillämpad kompetens har inte bara kunskaper och kunskaper från en universitetsutbildning, men det praktiska tänkandet att tillämpa dem i branschen.

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University Online Application Grader ger dig den unika möjligheten att uppnå upp till tre kvalifikationer under hela studietiden. För att tillfredsställande slutföra varje del av kursen kommer du att tilldelas ett tillämpat examensbevis (avslutningsår 1), en tillämpad associerad examen (slutår 2) och en kandidatexamen när du fyller i alla tre år. Din potentiella intjäningsförmåga ökar när du går igenom din kurs.

År 1

Efter avslutad år 1 i din examen kommer du att bli utbildad, om du bestämmer dig för att avsluta din examen vid denna tidpunkt. Du kan lägga till denna kvalifikation i ditt resume och fortsätta med dina karriärplaner eller omfamna möjligheten att fortsätta dina studier medan du arbetar.

Avsluta med

Diplom of Applied Information Technology

Förväntad inkomst

$ 50K-60K

År 2

Framgångsrikt slutförande av år 2 kommer att öka dina chanser till en högre betalningsposition med en tillämpad kvalifikation som arbetsgivare letar efter. Men du är nu långt över halvvägs till din tillämpade kandidatexamen, varför fortsätt inte studera när du är anställd?

Avsluta med

Associate Degree of Applied Information Technology

Förväntad inkomst

$ 60K- $ 80K

År 3

grattis! Du har slutfört din kvalifikation. Din tillämpade kandidatexamen förbättrar de möjligheter som är tillgängliga för dig. En kvalificering av denna nivå förbättrar din resumé mycket och säger mycket om dig. Inte bara kommer du att vara beväpnad med de färdigheter och kunskaper som arbetsgivarna är desperata för, men du visar också att du kan hålla fokus för att nå ett mål.

Avsluta med

Kandidat i tillämpad informationsteknik

Förväntad inkomst

$ 80K-120K

Kursens lärandemål

Kursens avsedda lärandemål (CILOs) är kortfattade redogörelser för vilka studenter förväntas visa att de vet och kan göra i slutet av en kurs.

 • Skriv rapporter som kortfattat kommunicerar tekniska och affärsmässiga krav till kamrater, företagets intressenter och näringsliv som överensstämmer med professionella standarder.
 • Genomföra engagemang muntliga presentationer som tydligt kommunicerar tekniska och affärsmässiga krav till en mängd olika publikgrupper, inklusive kollegor och intressenter i både IT och allmänna samhällen.
 • Analysera och utvärdera numeriska data och bevis från verksamhets- och vetenskapliga rapporter och tidskrifter för att göra rekommendationer till kamrater, vetenskapliga och icke-vetenskapliga publikgrupper som överensstämmer med professionella standarder.
 • Demonstrera forskning och informationskompetens för att lokalisera, fråge och utvärdera relevant företagsrelaterad litteratur för att utveckla specifikationer för affärsinformationssystemprojekt.
 • Föreslå och analysera strategier för att lösa affärssystemproblem och / eller utmaningar i andra verksamhetsområden.
 • Implementera och utvärdera lösningar på okända, konstruerade och verkliga affärs- och tekniska problem som överensstämmer med professionella standarder.
 • Bidra konstruktivt i ett team med hjälp av teambuilding, självbedömning, förhandlingar och kommunikationsförmåga för att slutföra professionella projekt.
 • Demonstrera medvetenhet om lämpliga sociala, juridiska och etiska värderingar som bildar ett IKT-professionellt arbete.
 • Tillämpa grundläggande informationssystemkonceptkoncept och datorbaserade tekniker för att lösa affärs- och / eller relaterade problem inom det valda området för studier och praktik.

Karriärmöjligheter

Kursen har utformats med ett högt anställningsfokus i den spännande världen av IT. Kandidater kommer att passa roller som överbryggar klyftan mellan teknisk och ledande personal. Karriärmöjligheter inkluderar:

 • Systemanalytiker
 • Analystprogrammerare
 • Database Manager
 • Mjukvaruingenjör
 • Software Strategist
 • Systemmarknadsförare

Om du väljer att gå ut på examensnivå (slutet av år 1), kommer du att ha färdigheter på avancerad nivå för att påbörja arbete inom IT-branschrollerna som Help Desk och Web Support. Om du går ut på associerad examenivå (slutet av år 2) kommer du att ha ytterligare branschcertifierade färdigheter.

Integrationen av leverantörscertifiering ger dig nödvändiga branschkunskaper för att stödja underbyggande teknisk kunskap.

Kurskostnader

Dina examensavgifter är bara $ 9 185 per år om du uppfyller de relevanta HECS-HELP-kravet om hemvist, och studerar på en Commonwealth-stödd plats.

Internationella kurskostnader

Program undervisas på:
 • Engelska
La Trobe –Didasko

Se 4 fler kurser från La Trobe –Didasko »

Senast uppdaterad juni 5, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Jan 2020
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Pris
20,000 AUD
Internationell kurskostnad per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan