Kandidat i tillämpad informationsteknik

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Lärde sig 100% online

Frustrerad över att inte kunna resa för utlandsstudier? Klicka här .

Obs: Månadsregistreringar

Kursbeskrivning

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad informationsteknologi ger en utmärkt generalistutbildning inom informationsteknik (IT) och möjlighet att utforska fokusområden inom informationssystem, mjukvaruutveckling, datanät och webbutveckling.

Instruktionsstrukturen gör att du kan slutföra din kurs som en heltidsstudent på nätet, eller kombinera online deltidsstudier med arbetsförpliktelser.

Kursen har tillämpat fokus och inkluderar IT-branschleverantörsintyg som är relevanta och önskvärda för potentiella arbetsgivare. Kandidater med tillämpad kompetens har inte bara kunskaper och kunskaper från en universitetsutbildning, men det praktiska tänkandet att tillämpa dem i branschen.

Ta en sniktitt på världens mest respekterade IT-examen online. Klicka här.

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University Online Application Grader ger dig den unika möjligheten att uppnå upp till tre kvalifikationer under hela studietiden. För att tillfredsställande slutföra varje del av kursen kommer du att tilldelas ett tillämpat examensbevis (avslutningsår 1), en tillämpad associerad examen (slutår 2) och en kandidatexamen när du fyller i alla tre år. Din potentiella intjäningsförmåga ökar när du går igenom din kurs.

År 1

Efter avslutad år 1 i din examen kommer du att bli utbildad, om du bestämmer dig för att avsluta din examen vid denna tidpunkt. Du kan lägga till denna kvalifikation i ditt resume och fortsätta med dina karriärplaner eller omfamna möjligheten att fortsätta dina studier medan du arbetar.

Avsluta med

Diplom of Applied Information Technology

Förväntad inkomst

$ 50K-60K

År 2

Framgångsrikt slutförande av år 2 kommer att öka dina chanser till en högre betalningsposition med en tillämpad kvalifikation som arbetsgivare letar efter. Men du är nu långt över halvvägs till din tillämpade kandidatexamen, varför fortsätt inte studera när du är anställd?

Avsluta med

Associate Degree of Applied Information Technology

Förväntad inkomst

$ 60K- $ 80K

År 3

grattis! Du har slutfört din kvalifikation. Din tillämpade kandidatexamen förbättrar de möjligheter som är tillgängliga för dig. En kvalificering av denna nivå förbättrar din resumé mycket och säger mycket om dig. Inte bara kommer du att vara beväpnad med de färdigheter och kunskaper som arbetsgivarna är desperata för, men du visar också att du kan hålla fokus för att nå ett mål.

Avsluta med

Kandidat i tillämpad informationsteknik

Förväntad inkomst

$ 80K-120K

Kursens lärandemål

Kursens avsedda lärandemål (CILOs) är kortfattade redogörelser för vilka studenter förväntas visa att de vet och kan göra i slutet av en kurs.

 • Skriv rapporter som kortfattat kommunicerar tekniska och affärsmässiga krav till kamrater, företagets intressenter och näringsliv som överensstämmer med professionella standarder.
 • Genomföra engagemang muntliga presentationer som tydligt kommunicerar tekniska och affärsmässiga krav till en mängd olika publikgrupper, inklusive kollegor och intressenter i både IT och allmänna samhällen.
 • Analysera och utvärdera numeriska data och bevis från verksamhets- och vetenskapliga rapporter och tidskrifter för att göra rekommendationer till kamrater, vetenskapliga och icke-vetenskapliga publikgrupper som överensstämmer med professionella standarder.
 • Demonstrera forskning och informationskompetens för att lokalisera, fråge och utvärdera relevant företagsrelaterad litteratur för att utveckla specifikationer för affärsinformationssystemprojekt.
 • Föreslå och analysera strategier för att lösa affärssystemproblem och / eller utmaningar i andra verksamhetsområden.
 • Implementera och utvärdera lösningar på okända, konstruerade och verkliga affärs- och tekniska problem som överensstämmer med professionella standarder.
 • Bidra konstruktivt i ett team med hjälp av teambuilding, självbedömning, förhandlingar och kommunikationsförmåga för att slutföra professionella projekt.
 • Demonstrera medvetenhet om lämpliga sociala, juridiska och etiska värderingar som bildar ett IKT-professionellt arbete.
 • Tillämpa grundläggande informationssystemkonceptkoncept och datorbaserade tekniker för att lösa affärs- och / eller relaterade problem inom det valda området för studier och praktik.

Karriärmöjligheter

Kursen har utformats med ett högt anställningsfokus i den spännande världen av IT. Kandidater kommer att passa roller som överbryggar klyftan mellan teknisk och ledande personal. Karriärmöjligheter inkluderar:

 • Systemanalytiker
 • Analystprogrammerare
 • Database Manager
 • Mjukvaruingenjör
 • Software Strategist
 • Systemmarknadsförare

Om du väljer att gå ut på examensnivå (slutet av år 1), kommer du att ha färdigheter på avancerad nivå för att påbörja arbete inom IT-branschrollerna som Help Desk och Web Support. Om du går ut på associerad examenivå (slutet av år 2) kommer du att ha ytterligare branschcertifierade färdigheter.

Integrationen av leverantörscertifiering ger dig nödvändiga branschkunskaper för att stödja underbyggande teknisk kunskap.

Kurskostnader

Dina internationella examensavgifter är 21 000 USD per år.

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

La Trobe University and Didasko have partnered to bring you online qualifications that are highly valued by employers and internationally recognised. These award winning online degrees in Business and ... Läs mer

La Trobe University and Didasko have partnered to bring you online qualifications that are highly valued by employers and internationally recognised. These award winning online degrees in Business and Information Technology are now regarded as the best in the world. La Trobe is one of Australia’s most respected universities with more than 36,000 students and a history dating back to 1967. Läs mindre