Kandidat i psykologi

Corban University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidat i psykologi

Corban University

Vilka vi är är en komplex blandning av personlighet, bakgrund, kultur, övertygelser och erfarenheter, och varje persons berättelse är unik. Upprätta en gedigen förståelse för den värld vi lever i, vad som styr mänskligt beteende och hur man kan relatera till forskning och undersöka väl. Du kommer att vara väl förberedd för en ledande ställning i departement, psykologi, rådgivning eller socialt arbete. Psykologi stora kan du dyka in relevanta teorier och forskning för att förstå vad som driver mänskligt beteende och hur man interagerar med och tjäna andra. Interaktiva, engagerande och praktiska klasser, i kombination med stora praktik erfarenheter, förbereda dig för forskarskolan och din karriär. Psykologi majors kan välja mellan tre helt online koncentrationer för att bygga upp sin examen för att passa deras framtida karriär.

 • Allmän psykologi: Vem är vi är en komplex blandning av personlighet, bakgrund, kultur, övertygelser och erfarenheter, och varje persons berättelse är unik. Den allmänna psykologi stora drar in dig i en värld av psykologi teori, filosofi och forskning för att förstå vad som driver mänskligt beteende. Interaktiva, engagerande och praktiska klasser, i kombination med stora praktik erfarenheter, förbereda dig för forskarskolan och din karriär. Denna examen är avsedd för studenter som är intresserade av kliniska, sociala, utvecklingsmässiga, kognitiva, biologiska och / eller forskningsområden i forskarskolan på väg mot en master-eller doktorsexamen, liksom för omedelbar karriärer inom psykologi relaterade inställningar.
 • Pre-rådgivning / klinisk psykologi: Om att hantera en stor livskris eller söker visdom och vägledning för det dagliga livet, kan alla dra nytta av stöd och lyssna öra en rådgivare. Pre-rådgivning / klinisk psykologi grad hjälper dig att bygga kompetens att interagera med, tjäna, uppmuntra och stödja andra. Corban erbjuder specialiserade kurser som normalt inte finns i de flesta grund psykologi program, såsom trauma terapi, arbetslivets psykologi, gemenskap byrå rådgivning och mer. Välj de valbara klasser som uppfyller dina specifika intressen, och skräddarsy din examen mot dina karriärmål. Denna examen är avsedd för studenter som är intresserade av att bli licensierade rådgivare eller äktenskap och familjeterapeuter efter avslutad forskarskolan, och / eller arbetar i departementet, socialt arbete och hands-on arbete inställningar, liksom omedelbara karriär inom psychology- och departement -relaterade inställningar.

Unika möjligheter och upplevelser

De internationella erfarenheter, praktik och studentforskningsmöjligheter som finns tillgängliga via Corban psykologi program kombineras för att skapa en väl avrundad utbildning för dig. De erfarenheter som du väljer kan hjälpa dig att skräddarsy din examen för att utrusta dig för din valda karriärväg.

Karriärmöjligheter

Corban psykologi akademiker är anställda i en stor mångfald av vägledning för forskning, ministeriet och socialt arbete karriärer. De lämnar Corban utrustade för att utmärka sig i forskarskolan och utöva meningsfull karriär såsom:

 • Äktenskap och familjeterapi
 • Läsa till präst
 • Klinisk psykologi
 • ungdom pasto
 • Rådgivning
 • Privat träning
 • Child Protective Services
 • Forskning
 • Socialt arbete

antagning krav

 • Bekänner tro på Jesus Kristus och leva ett konsekvent kristen livsstil.
 • Demonstrera skriv kompetens att fungera framgångsrikt i en kandidatexamen nivå.
 • Corban rekommenderar ett college GPA på 2,0 för studenter föra in överföra krediter, eller en high school GPA på 2,7.
 • Har ett år av liv, arbete eller college erfarenhet sedan examen high school.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Heltid
Price
Pris
29,980 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Salem, Oregon
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Amerikas förenta stater - Salem, Oregon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan