Kandidat i näringslivet

Corban University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidat i näringslivet

Corban University

Bli ett effektivt beslutsfattaren, skicklig kommunikatör och andligt mogna företagsledare genom utbildning i organisatoriska ledarskap, ledningskompetens, praktikmöjligheter och andra ämnesspecifika kurser. Programmen i Hoff School of Business är avsedd för personer som önskar utbildning och erfarenhet i yrkesskicklighet som krävs för att vara framgångsrika ledare, chefer, marknadsförare, eller yrkesverksamma inom alla företag. Bästa affärsmetoder undervisas ur ett bibliskt perspektiv, vilket ger dig en djup pedagogisk erfarenhet som förbereder dig för att göra en skillnad i affärsvärlden och på marknaden av idéer. The Hoff School of Business erbjuder tre olika affärs koncentrationer att utrusta dig för din framtid.

  • Redovisning: Använd din talang för siffror och uppmärksamhet på detaljer med en karriär inom redovisning. Oavsett om du är intresserad av offentlig redovisning, corporate redovisning eller förmögenhetsförvaltning, kommer du vara utrustade för att utmärka sig i revisionsbranschen. Lär dig att förbereda bokslut, balans konton, hantera löner, förbereda skattedeklarationer och bygga kundrelationer. Många redovisnings majors fortsätta att tjäna sitt CPA licens och få arbete i en mängd olika företag och företag.
  • Ledarskap & Management: Förbered att engagera näringslivet som ledare för integritet och medkänsla, leda människor och processer klokt och effektivt. Lär dig de bästa metoderna för verksamhetsstyrning, human resource management, grunderna i ledarskap och personlig försäljning och säljledning. Du tar kärnverksamhet kurser för att utveckla en gedigen förståelse för förvaltning och finansprinciper, och sedan anpassa din examen genom att välja valbara som uppfyller dina specifika intressen och karriärmål.
  • Marketing: Området marknadsföring kan du skapa och kommunicera utseende, röst och varumärke för ett företag eller departement. Utforska dynamiken att kommunicera till en marknad, forska marknadens behov och önskningar, analysera konsumentbeteende och utveckla en 21: a århundradet kommunikationsplan med sociala medier. Du får lära dig att nå rätt målgrupp med rätt budskap för effektiv marknadsföring och varumärkeshantering.
  • Sport och fritid Hantering: Förvandla din passion för sport och rekreation i en spännande karriär med idrottsmän och recreationists. Denna koncentration fokuserar på sport- och fritidsaktiviteter som växer som människor i allt högre grad utöva friluftsliv och personlig lämplighet. En sport och rekreation Management examen tränar dig i den affärsmässiga sidan av sportprogram och ger dig en bred kompetens att använda efter college.

Karriärmöjligheter

The Hoff School of Business utvecklar engagerade, etiska och innovativa företagsledare som är utrustade för att utmärka sig i en mängd olika yrken.

Alumni av Hoff School of Business arbetar runt om i världen med sådana organisationer som Nike, Zillow, FBI, Nordstrom, KPMG, Dr. Martens, Moss Adams, YMCA, Willamette Valley Bank, AKT CPA, Land Företag, Industri Finishes, Teamviewer, Bonaventure Senior Living, Cenex, MAPS Credit Union, SAIA Trucking, Homeland Security, Harry & David, ProFlowers.com och många fler.

År 2015, för sjätte året i rad, akademiker Hoff gjorde över det nationella genomsnittet på huvudområdet testet för business school akademiker. (Nationellt 31,195 studenter nationellt tog examen.) The Hoff School of Business rankas i den 80: e percentilen av de 489 skolor som använder testet.

Våra redovisning akademiker är väl förberedda för CPA tentamen, med 100% av de som fullfölja testet passerar. År 2015 hade 100% av våra redovisning akademiker också en redovisning position inom en månad efter examen.

antagning krav

  • Bekänner tro på Jesus Kristus och leva ett konsekvent kristen livsstil.
  • Demonstrera skriv kompetens att fungera framgångsrikt i en kandidatexamen nivå.
  • Corban rekommenderar ett college GPA på 2,0 för studenter föra in överföra krediter, eller en high school GPA på 2,7.
  • Har ett år av liv, arbete eller college erfarenhet sedan examen high school.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Heltid
Price
Pris
29,980 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Salem, Oregon
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Amerikas förenta stater - Salem, Oregon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan