Intyg om högre utbildning i datorer och det

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Intyg om högre utbildning i datorer och det

The Open University

Intyg om högre utbildning i Computing och IT

För tio år sedan fanns det ingen Facebook eller Twitter. För femton år sedan bredband i hemmet var en ofattbar lyx. För tjugo år sedan kunde man bara köpa filmer, böcker och musik på high street. Var kom den digitala revolutionen börja? Var är det? I det tjugoförsta århundradet, dominerar tekniken vårt sätt att leva, arbeta, umgås och spela - och data-och IT-kompetens är allt viktigare i dagens arbetsplatser.

Viktiga funktioner i kursen

 • En idealisk utgångspunkt för en karriär inom IT, datorer, kommunikationsteknik och närliggande områden
 • Introducerar den snabbt föränderliga världen av datorer och IT, och utvecklar dina matematikkunskaper
 • Provprovsmakare inom data och IT, nätverk, Linux och robotteknik
 • Bygger en solid grund för vidare studier.

Pedagogiska mål

Syftet med detta intyg är att utrusta dig med de grundläggande färdigheter och kunskaper som du behöver för att stödja en karriär inom datorer och IT-sektorn. Det kommer att utveckla dina kunskaper och förståelse för de grundläggande teknologier, tekniker och trender inom modern digital teknik och introducera dig till några av de frågor som berörs i sin ansökan. Du kommer att få en viss praktisk erfarenhet av att använda ett modernt programmeringsmiljö och allestädes närvarande databehandling.

Beroende på vilket alternativ du väljer kommer du också få värdefulla överförbara färdigheter och förberedas för vidare studier inom inte bara datorer och IT, utan även en rad kompletterande frågor.

Avgifter

Vi anser kostnaden bör inte vara ett hinder för att uppnå din potential. Det är därför vi arbetar hårt för att hålla kostnaderna för studien så lite som möjligt och har ett brett utbud av flexibla sätt att betala för att hjälpa till att sprida, eller till och med minska, kostnaden. Avgifter för studier som inleds under läsåret 2014/2015 är:

 • Avgifterna betalas på en modul-för-modul basis - du kommer inte att behöva betala för hela din examen i förskott.
 • Om som de flesta OU studenter som studerar på deltid, studerar du i genomsnitt 60 poäng per år - du kommer att studera i sex år att slutföra en examen. Vår typiska avgift för 60 poäng är £ 2632.
 • Vår nuvarande avgiften är £ 5264 - baserat på 120 poäng studier - vilket motsvarar ett års heltidsstudier.
 • Den totala kostnaden för din valda examen idag startar från £ 5264 baserat på våra nuvarande avgifter.

OBS: Priserna kan komma att ändras.

Hur lång tid tar det?

 • Deltid - 3 år
 • Tidsfrist - 7 år

Karriär relevans

Forskning av e-kompetens Storbritannien har visat att IT och telekom sysselsätter nu 1 i 20 av den brittiska arbetskraften. Den föreslår också den digitala sektorn kommer att behöva nästan 300.000 nyanställda 2020 för att möta efterfrågan på kompetens inom detta område.

Ekonomi, regering, företag, handel, offentlig service som sjukvård och utbildning, och den frivilliga sektorn är alla kritiskt beroende av datorer och IT-system. Certifikatet för högre utbildning i Computing och IT kommer att förbättra din anställbarhet oavsett din nuvarande roll, och är en idealisk utgångspunkt för en karriär inom IT, datorer, kommunikationsteknik och närliggande områden.

Behörighet

Det finns inga formella förkunskapskrav för att studera denna kvalifikation. Du kommer dock att behöva ha goda kunskaper i engelska, med ett IELTS standard på 6,0. Om du är osäker att du kommer att kunna ta en gratis engelsktest som en del fo registreringsprocessen.

Läs mer om programmet på Öppna universitetets hemsida här

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Duration
Varaktighet
3 - 2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Dates