Certificate of Graduate Studies i ledarskap erbjuds via Internet från början till slut. Ingen på campus bosättning krävs. Studenter interagerar och deltar i undervisning online via gängade diskussioner, e-post, ljud och video datorbaserade presentationer och elektronisk tillgång till information. Bedrivs online, använder Certificate Studierektor i Ledarskap autonoma inlärningsmetoder som kräver studenterna att lära sig självständigt, men inte ensam.

Examensuppgifter

Den maximala tidsramen för att genomföra programmet är fem år. Vi har dock sett många studenter slutföra programmet inom en mycket kortare tid. Den CGS program för ledarutveckling är en 15-kredit-timmars forskarnivå certifikat för att öka en persons ledarskapsförmåga och ger praktiska tillämpningen av värdebaserat ledarskap inom olika organisationer.

Detta program för ledarutveckling är perfekt för professionell utveckling och består av 4 grundläggande kurser i MA i Organizational Leadership program, ett bibliotek information forskning kurs och en 3-kredit-timmars avslutande erfarenhet.

Studenter som slutför intyget programmet och som vill fortsätta sina studier är välkomna att ansöka om godkännande i MA i ledarskap i organisationer programmet. Ytterligare 18 timmar termin av kurser krävs för att slutföra MA i ledarskap i organisationer.


Se 2 fler kurser från Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019