Read the Official Description

Handla om

Inredningsprogram TV-program, webbplatser

  1. Inredningsstil
  2. Wall to Wall Design Ideas
  3. Golv som kommer att golva dig
  4. Färga ditt hem
  5. Samhällets tyg
  6. Få alltid att falla på plats

Här är vad våra studenter har att säga

Ina Wagner - Denna kurs hjälpte mig att nå rätt kvalifikationer för att starta min karriär. Jag har nu framgångsrikt etablerat min verksamhet. Jag hittade verkligen min drömkarriär.

Vicki Sheridan - Jag hade reservationer om att lära mig på det här sättet, men det gick när jag började min första uppgift. Efter bara några månader fick jag självförtroendet att börja söka arbetslivserfarenhet medan han fortfarande arbetar heltid i en helt annan bransch. Det är det underbara med kursen, du kan göra förändringen gradvis, även om du är i en annan bransch helt och hållet. Min dröm kommer äntligen att bli sann!

Steven Perlmuter - Jag valde The Design Ecademy [för att] först och främst behövde ett program som kunde fungera runt mitt schema. En av kursens bästa delar är att kunna ta det vi har lärt oss av en lektion och tillämpa den. Jag förutsåg inte att jag arbetade på fältet så tidigt. Kunskapen jag har fått har varit enormt ... och jag skulle inte ha kunnat göra det utan Maria Flynn och The Design Ecademy .

Online lärande

Program taught in:
Engelska

See 9 more programs offered by The Design Ecademy »

Last updated September 17, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 veckor
Pris
97 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum