Läs den officiella beskrivningen

mottagare

Kursen riktar sig till företagare, chefer, entreprenörer, arbetstagare inom gästbranschen, turism och catering och alla som vill förvärva den tekniska kunskapen som krävs för att kunna träna som professionell kock.

modalitet

Master-läget är on-line och Tutorizada

  • När inskrivna ska studenten få koder inom 24 arbetstimmar.
  • Vårt team av lärare och handledare kommer att kontakta eleven upp till 48 timmar efter inskrivning för att vägleda eleven följa med honom i början och längs banan, och svara på alla frågor som kan uppstå.

varaktighet

Varaktigheten kursen är 300 timmar.

mängd

  • Ursprungligt belopp: $ 1900
  • Faktiska beloppet: $ 475

* Mängden uttryckt i amerikanska dollar

Certifiering Erhållen

När studierna har slutförts och bedömningstestningarna har slutförts, får studenten ett diplom som certifierar "International Masters in Professional Cooking", från ESNECA BUSINESS SCHOOL, godkänd av vår status som medlemmar av CECAP, AEC och AEEN, de högsta spanska institutionerna i träning och kvalitet. ESNECA BUSINESS SCHOOL, sedan november 2016, och efter sitt engagemang för kvalitet, har erkänts med ICEEX-kvalitetssegeln och kvaliteten på utbildningen. Utbildningsbeviset bär dessutom den europeiska notarius stämpel, som intygar rubrikernas giltighet, innehåll och äkthet på nationell och internationell nivå. Graden kan ha APOSTILLA DE LA HAYA (Officiell certifiering som validerar graden innan utbildningsdepartementet i mer än 200 länder runt om i världen).

utbildningens innehåll

Del 1. Utformning av menyer och brev. Engineering meny.

Multimediateman

  1. Inledning. Allmänna mål för kursen
  2. Beräkning av lönsamheten hos disken i vår meny
  3. Beräkning av rätternas totala lönsamhet i vår meny
  4. Analys av populariteten av disken i vår meny
  5. Kategorisering av disken i vår meny
  6. Strategier på kategorierna av våra rätter
  7. Teknikmenyn. exempel
  8. Teknikmenyn. Praktisk tillämpning

utbildning

  1. Familj av grädde och potatis
  2. Familj av kött
  3. Fiskfamilj
  4. Dessertfamilj
  5. Familj av ris och pasta
  6. Menymeny Engineering
  7. Engineering Menyverktyg. Lösning till övningarna

Del 2. Kreativt kök

  1. Introduktion till kreativ matlagning
  2. Förändringar i produktionsprocessen
  3. Stilen i köket
  4. kreativitet
  5. Standarder och grundläggande organoleptiska kombinationer
  6. Presentation av utarbetanden
  7. skum
  8. Kök under noll
  9. Råvaror
  10. recept

Del 3. Livsmedelshanterare

  1. Livsmedelsburna sjukdomar
  2. Matinfektioner
  3. Matförgiftning
  4. Mest vanliga mikroorganismer
  5. Material i kontakt med livsmedel
  6. Disinsektion och deratisering
  7. Tvätt av händer på mathanteraren

Handböcker och lagstiftning

  1. Manuell mathanterare

Del 4. Förebyggande av yrkesrisker i gästfrihet

Allmän Program

  1. Arbete och hälsa Professionella risker
  2. Grundläggande förebyggande ram
  3. Risker kopplade till säkerhetsförhållanden
  4. Ergonomiska och psykosociala risker.
  5. Grundläggande riskkontrollsystem
  6. Nöd- och evakueringsplaner.
  7. Hälsokontroll av arbetstagare. Första hjälpen
  8. Förvaltning och förebyggande organisation.
  9. Grundläggande lagstiftning. Lag om förebyggande av arbetsrisker

Särskild agenda gästfrihet sektor

  1. Lasthantering
  2. Fallen
  3. Fällor och brännskador
  4. Exponering och kontakt med farliga ämnen
  5. Blåsningar och manuell nedskärning och lagstiftning
Program undervisas på:
Spansk

Se 20 fler kurser från ESNECA »

Senast uppdaterad April 16, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Öppen registrering
Duration
300 Öppettider
Deltid
Pris
744 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum