De internationella gränserna över hela världen minskar snabbt med globaliseringen. Utbildning är nyckeln till en ljusare framtid, och med den krympande världen är det absolut nödvändigt att vi förstår företagen och människorna närmare inte bara inom våra geografiska lokaler utan också på internationell nivå.

Effekten av teknik som spelar en viktig roll för att förstå de exponentiella förändringarna som görs i det globala affärskontextet är något som vi måste hålla jämna steg med. Att förstå företagsledning från ett internationellt perspektiv är alltså väldigt viktigt, och en bra högre ledarskapsutbildning kan fylla detta tomrum av vad verksamheten gör nu och vad som kan göras i framtiden för att förbättra vår hantering av affärsfunktioner.

Internationell MBA är ett mycket omsorgsfullt utformat program för att fylla den kritiska luckan i exakta affärsbehov med önskemål om kompetens företag önskar i sin personalstyrka. Programmet omfattar alla huvudområden av affärsfunktioner som för en chef och strategisk ledare är extremt viktiga att förstå eftersom de i slutändan antar högre positioner i företagen, ett mycket bra grepp om kunskaper, färdigheter och kompetens inom arenan för alla affärsfunktioner är mer eller mindre ett obligatoriskt krav.

Det internationella MBA-programmet gör just det, det förbereder dig i din progressionsstege för att ta högre positioner i organisationer och göra ett meningsfullt bidrag till det jobb du utför.

moduler

Kärna

  • International Marketing Management
  • International Human Resource Management
  • Verksamhetsstyrning
  • Strategisk förändringshantering

Specialisering

  • Strategisk ledning och ledarskap
  • Management Accounting and Finance

Forskningsprojekt / Dissertation

Bedömning av europeiska överförings- och ackumuleringssystem (ECTS)

Bedömningen kommer att använda yrkesrelevanta metoder som kräver att studenterna antar en realistisk arbetsroll och producerar arbete i de format som förväntas i näringslivet. Fallstudier, problem och exempel som används i bedömningarna måste vara aktuella och ha det erforderliga utbudet av frågor som studenterna ska överväga vid denna nivå av studier. Studenter skulle kunna tillämpa sin förståelse av teorin för sina undersökningar och till sina föreslagna lösningar på problem.

Urvalskriterier

Sökande för ovanstående kurs bör uppfylla följande kriterier

1. Kandidatexamen från ett erkänt universitet

2. Engelska språkkunskaper motsvarande IELTS 6.0 och högre.

3. Ålder 20 år och äldre

4. Kandidater med minst 2 års arbetslivserfarenhet föredras

Kursens leverans och varaktighet

Pedagogiken har blivit noggrant utvecklad med tanke på det upptagna schemat för arbetande yrkesverksamma och kräver minimal frigöring från sitt sociala och professionella liv.

Alla fakulteter som levererar sessionerna har relevant praktisk kompetens i kombination med akademisk erfarenhet. Detta innebär en helhetsorienterad praktisk inlärningsinsikt med relevans för den nuvarande dynamiska affärsmiljön.

EBS levererar kursen genom konventionella Onsite-klassrum, toppmoderna Online Live Interactive-klasser, blandade inlärningssessioner och även självstudiemodeller. Vårt e-bibliotek ger eleverna tillgång till ett flertal böcker, tidskrifter, vitbok, artiklar och presentationer för att förbättra den övergripande kunskapsupptagningen och förbättra domänkunskapen.

Kursen är strukturerad att färdigställas om 12 månader och bör inte överskrida den maximala längden på 24 månader. Efter avslutad kurs kommer studenten att kunna delta i sammankomsterna vid Guglielmo Marconi Universitets campus i Rom, Italien.

Ett globalt klassrum.

Elever från mer än 40 länder, från olika tidzoner, kulturer och bakgrunder, kommer ihop i våra Online Live-Interactive-klasser för att samarbeta, engagera, föreställa, inspirera och dela erfarenheter. De bygger nätverk och skapar vänskap under en livstid.

Program undervisas på:
Engelska
Eaton Business School

Se 1 fler kurser från Eaton Business School »

Senast uppdaterad May 18, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 - 24 månader
Deltid
Heltid
Pris
9,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum