Om Wiki

Huvudreferensen i byggnadsinformation baseras på domänen för de ledande BIM-verktygen på marknaden för informationshantering och dokumentation under hela projektets livscykel. Dessutom förvärvas färdigheter för modellering, samordning, driftskompatibilitet, genomförande och hantering av BIM-metodiken i stora, medelstora och små byggprojekt.

Säkerhet, hastighet, kriterier och lönsamhet för projekt.

Specialiseringen i BIM är online och fokuserad på portugisiska talare som finns i alla delar av världen, vilket ger utbyte av erfarenheter och nätverk mellan lärare och yrkesverksamma på nationell och internationell nivå. Dessutom tillåter e-learning metodiken studenterna att ta kursen med större flexibilitet och anpassa träningen till sitt personliga rutin och yrkesliv.

Karriärprojektion

Effektiviteten av BIM-metoden, tillsammans med AECO-sektorns konkurrenskraft, ökar efterfrågan på yrkesverksamma med tekniska kvalifikationer och förmågan att arbeta på ett tvärvetenskapligt och samarbetsvilligt sätt. Därför krävs profilen för BIM Manager och värderas i branschen.

Utvecklingen av studenten under mästaren ökar och gradvis, vilket ger möjlighet att nå profilerna från BIM Specialist, BIM-koordinator, BIM Expert och BIM Manager. Efter avslutad kurs når eleverna nya höjder i sina karriärer.

  • 78% Studerande anställda inom AECO-sektorn
  • 23% Ökning av lön
  • 36% Mer professionella möjligheter
  • 96% studenter skulle rekommendera

Akademiskt innehåll

BLOCK 1: BIM Specialist

BLOCK 2: BIM Expert

BLOCK 3: BIM Management

BLOCK 4: BIM Implementation

BLOCK 5: Specifika applikationer

Fall av framgång

Leonardo Acquarone är en arkitekt och urbanist. BIM Manager tog examen från den 1: a upplagan av International Master BIM Manager av Zigurat. Han började sin karriär med ephemeral shoppingcenter arkitektur projekt och idag är han BIM Manager på AECOM.

Detta är bara en av flera framgångshistorier bland Zigurat-studenter. Många av våra studenter börjar jobba i internationellt erkända företag inom AECO-sektorn.

Vår unika inlärningsmetod

Sedan starten har Zigurat gett utbildning / specialiseringar som länkar akademisk kunskap till professionella krav. Av den anledningen är det tillsammans med inflytelserika och respekterade branschorganisationer och yrkesverksamma för att ge en uppslukande upplevelse i AECO-industrin.

  • Verkliga projekt som förändrar världen
  • Handledning för handling eller "learning by doing"
  • Användning och inverkan av teknik inom civilingenjör och arkitektur
  • Samarbetande arbete bland kamrater
Program undervisas på:
Portugisiska

Se 5 fler kurser från Zigurat Global Institute of Technology »

Senast uppdaterad July 7, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
1 år
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum