Read the Official Description

Världen blir alltmer globaliserad. Och för dem som har modet att driva på sig, växer möjligheterna utöver gränserna. Gemenskapen kommer tillsammans för att lära sig, samarbeta, förnya och anpassa sig. En bro, som förbinder dessa möjligheter: är det engelska språket. Examinationen International English Language Testing System (IELTS) är ett standardbevisat bevis på engelskkunnighet hos icke-inhemska engelska talare i över 9 000 organisationer från mer än 140 länder. Dessutom har IELTS-examen ett internationellt rykte som det mest erkända engelska testet över hela världen på grund av dess högkvalitativa och kontrollkriterier. Tentamen används inte bara för invandringsändamål utan även av utbildning och yrkesmässiga skäl.

Aston American University IELTS testpreparationsprogram erbjuder ett standard- och premiumpaket och ger eleverna den tillämpliga testkunskapen och hjälper eleverna att göra det högsta möjliga "band" -resultatet (resultat) på IELTS-examen. Levande certifierade instruktörer från Aston American University kommer också att ge IELTS prep studenter de nödvändiga verktygen för att slutföra alla kursmaterial som är utformade för att komplettera möjligheten att göra bra resultat på testdagen. Förutom en-till-en privat kontorstid kommer varje elev att ha personlig uppmärksamhet för alla aktiviteter och uppdrag.

Genom att ta ditt nästa steg för att förbereda sig för IELTS-tentamen med Aston American University får du tillräcklig kunskap som krävs för att söka dig i de fyra testområdena på engelska:

  • Lyssnande
  • Läsning
  • Skrift
  • Tala

Programkrav

Innan du börjar en IELTS prep-kurs från Aston American University , måste eleverna ta ett bedömningstestning för att bedöma varje elevs nuvarande nivå på engelska färdigheter. Bedömningstestet bestämmer lämplig kursnivå studenter ska placeras så att de lyckas på testdagen.

Studenter som inte uppfyller kravet att placera sig på antingen nivå B1 eller nivå B2 kommer att behöva ta en preliminär ESL (engelska som andraspråk) kurs. Detta är nödvändigt för att bättre förbereda studenterna för högre grad av engelska färdigheter, vilket är obligatoriskt för antingen nivåerna i Aston American University IELTS prep-kurser. För studenter som fullgör något av kursnivåerna och underpresterar, eller knappt uppfyller minimikursmålen, kan Aston American University föreslå att man upprepar kursen eller att anmäla sig till nästa kursnivå (B2) innan hon tar IELTS-tentamen.

IELTS Kurs

Efter avslutad bedömningstest kommer studenterna att placeras i antingen:

Nivå B1

  • Du förstår de grundläggande kärnaspekterna i det engelska språket och kan tolka de viktigaste diskussionspunkterna i gemensamma sociala inställningar.
  • Du kan för närvarande interagera i de flesta vanliga situationer där det engelska språket talas. och
  • Du kan relatera och beskriva gemensamma erfarenheter och kunna motivera genom att ge förklaringar och feedback.

Nivå B2

  • Du förstår huvudpunkter på komplexa och abstrakta detaljer och kan förstå och kommunicera på en teknisk nivå.
  • Du kommunicerar tydligt med fluiditet för att hålla en konversation och interagera med andra engelska talare i olika sociala inställningar. och
  • Du visar tydlig resonemang för att förklara stödjande och motsatta synpunkter i ett brett spektrum av ämnen.

Akademisk kalender

Varje nivå (B1 eller B2) är en 10 veckors online kurs, som börjar den första veckan i varje månad (för nya studenter). Studenterna är skyldiga att studera tre till fyra (3-4) timmar per vecka och komplettera alla uppdrag. Introduktionstiden för online-kursen instrueras av privata engelska instruktörer som kommer att styra varje elev genom inlärningssystemet. Under resten av kursen följer privata instruktörer rutinmässigt upp med varje elevs framsteg; kontrollera betyg, uppdrag och kommunicera med studenter om eventuella IELTS prep bekymmer.

Under hela kursen kommer varje student att få fullt stöd och assistans från både sin privata engelska instruktör och stödpersonal vid Aston American University . Stödpersonal vid Aston American University kommer att övervaka för att studenterna ska utvecklas smidigt enligt varje elevs IELTS-förberedelser och att alla uppdrag och aktiviteter är färdiga.

Examensystem och kurspass

Studenterna måste delta i erforderliga online-webkonferenser (en-till-en-sessioner) med sin instruktör för alla tilldelade tider förutom att slutföra alla online-kurser. Studenter som inte fyller alla programmets krav är inte berättigade till godkännande och kan behöva ta om kursen. Instruktörer kan föreslå ytterligare handledningstider för studenter som inte är redo att gå vidare till nästa steg i deras IELTS-prep.

E-Learning System

E-learning-systemet är ett online-utbildningssystem med skräddarsydda kursmaterial där studenter och lärare interagerar. Kursmaterial omfattar presentationer, läsningar, videor, uppdrag, frågesport, och en tentamen. Efter inskrivning kommer ett unikt användarnamn och lösenord att utfärdas för varje elev för att komma åt e-learning-plattformen.

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by Aston American University »

Last updated August 6, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
10 veckor
Deltid
Heltid
Pris
1,750 USD
Standardpaket. USD 3200 undervisning för Premium-paketet.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum