Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Fullt ackrediterad av IASSC, kommer detta Lean Six Sigma Black Belt kurs ge studenterna nödvändiga kunskaper och tekniker som de behöver för att leva ett processförbättring lag. Du kommer att kunna använda resurser och tillämpa rätt metoder för att utföra användbara statistiska experiment för att identifiera nya effektivitetsvinster och besparingar.

  • Definiera under vilken projekt beskrivs, delar av avfall identifieras och ledningsbeslut som krävs för att gå vidare.
  • Mät fas som används för att katalogisera och analysera befintliga processer för att definiera en operativ baslinje som kan användas för att beräkna potentiell kapacitet av varje.
  • Den Analyse fas använder statistisk analys och hypotesprövning för att modellera hur processer kan förbättras och det potentiella värdet av varje förbättring utan att påverka befintliga system.
  • Förbättra fas hjälper eleverna att identifiera de förändringar som kommer att ge de största affärsnyttan innan dessa planer i verket.
  • Kontroll fas övervakar varje förändring som görs och registrera eventuella avvikelser från de förutsagda fördelar. Resultaten kommer sedan att kunna begära vilka åtgärder som bör vidtas.

Vem är det avsett för?

Behärska ramen för processförbättring Lean Six Sigma med denna kurs med en licensierad partner.

Krav

Det finns inga förutsättningar att ta denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

Lean Six Sigma Black Belt går hand i hand med många andra projekt och kvalitetsstyrning kurser. Black Belt kan leda dig in roller såsom bly analytiker, affärsprocessledare och senior projektledare. Dessa roller kan kommendera löner upp till £ 72,000.

Källa: www.payscale.com

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Pris
300 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum