Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Lean Six Sigma är ett modernt ledande koncept och är en kombination av två separata metoder; Lean och Six Sigma. Lean är en metod som syftar till att förbättra verksamheten genom att bevara kvalitet och värde, men med mindre arbete och Six Sigma är ett system för att förbättra kvaliteten på processutgångarna genom att identifiera och ta bort orsakerna till felen med hjälp av statistiska metoder.

  • Definiera fasen definierar hur projekt väljs, delar av avfall identifieras sedan och åtgärdspunkter definieras.
  • Mät fas används för att katalogisera och analysera befintliga processer för att definiera en operativ baslinje som kan användas för att beräkna potentiell kapacitet av varje.
  • Kontrollfasen hjälper sedan till att övervaka varje förändring som görs och registrera eventuella avvikelser från de förutsagda fördelar, hur till handling på resultaten.

Vem är det avsett för?

Lean Six Sigma Yellow Belt är för alla som vill förstå grundläggande Lean Six Sigma begrepp och fungera som en viktig medlem av ett projekt, process eller kvalitet ledningsgrupp.

Krav

Det finns inga förutsättningar att ta denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

Lean Six Sigma Yellow Belt är en idealisk plats att börja om du vill fundera på processförbättring strategier, kan du använda denna grund för att gå in på ytterligare studera mål för att passa din karriärutveckling. Vanligtvis certifierade Gula Bälten har arbetsroller såsom affärsprocesser analytiker och processförbättring koordinator, i genomsnitt en lön på £ 29.000.

Källa: www.payscale.com

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Pris
100 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum