Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Kursen ger studenterna grundläggande kunskaper som behövs för att använda principerna för Lean Six Sigma för att köra processer på ett mer effektivt och förbättra kvaliteten på produktionen genom att identifiera och ta bort orsakerna till fel.

  • Definiera under vilken projekt väljs ut och slösaktiga element identifieras och åtgärdspunkter definieras.
  • Mät fas används för att katalogisera och analysera befintliga processer för att definiera en operativ baslinje som kan användas för att beräkna potentiell kapacitet av varje.
  • Den Analyse fas använder statistisk analys och hypotesprövning för att modellera hur processer kan förbättras och det potentiella värdet av varje.
  • Förbättra fas hjälper eleverna att identifiera de förändringar som kommer att ge de största affärsnyttan innan dessa planer i verket.
  • Kontrollfasen hjälper sedan till att övervaka varje förändring som görs och registrera eventuella avvikelser från de förutsagda fördelar, hur till handling på resultaten.

Vem är det avsett för?

Green Belt är för alla som är medlem i en process eller kvalitet team och vill ta på sig mer ansvar som en del av sin karriär eller personliga utveckling. Kvalificeringen ger också eleverna att utbilda andra som är mindre kvalificerade.

Krav

Det finns inga förutsättningar att ta denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

Lean Six Sigma Green Belt går hand i hand med andra kvalifikationer projektledning. Du kommer också att kunna studera svart bälte i något skede i framtiden, om din karriär eller personlig utveckling mål kräver det. Green Belt leder till yrkesroller som kontinuerlig förbättring manager, processförbättring chef och kvalitetschef; de har löner i genomsnitt £ 45.000.

Källa: www.payscale.com

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Pris
175 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum