Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Den ITIL® Intermediate Service Operation certifiering visar en fullständig kunskap om ITIL® Service Operation principer och processer, tillsammans med hur de passar in den bredare ramen ITIL® att uppfylla företagets behov.

  • De faktorer som förklarar varför system och tjänster levereras på det sätt som de är och värdet de ger till verksamheten.
  • Det sätt på vilket IT-tjänster är organiserade och levereras, såsom event management och använda incidenthantering för att snabbt återställa tjänster.
  • Övervakning och kontroll av IT-verksamheten för att leverera de tjänster som krävs och leverera korrigerande åtgärder vid behov.
  • Förvaltning av infrastrukturen teknik på ett sådant sätt att det blir en tillgång för leverans av tjänster.
  • Implementera en servicedesk och stödkonstruktioner för att fånga händelser och väcka de korrigerande åtgärder som krävs.
  • Identifiera utmaningar och kritiska framgångsfaktorer och skapa planer som säkerställer att de alla adresserade enligt ITIL® standarder.

Vem är det avsett för?

Kursen är för IT-driftschefer, tjänste desk chefer eller någon som har ITIL® Foundation och vill förbättra sin förståelse av ramverket ITIL® på mellannivå.

Krav

För att ta Service Operation examen måste du ha klarat ITIL® Foundation Examination. Det finns inga förutsättningar för att ta kursen men vi rekommenderar att du har goda kunskaper i service management och har tagit ITIL® Foundation kursen.

Vad markerar denna kurs isär?

När Service Operation examen har passerats kommer du att kunna fungera som en driftschef, leverans av tjänster chef och fastighetsansvarige. Kursen räknas som tre av de nödvändiga 17 poäng för att gå vidare till Managing Across the Lifecycle kurs som leder till titeln "ITIL® Expert".

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Pris
395 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum