Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Kursen fokuserar på de tjänster övergångselementen i ramverket ITIL®. Det kommer att introducera studenterna till begreppen bakom utforma tjänsteutbud, hur övergången mellan det gamla och nya modeller och hur tjänsten övergångselement passar in den bredare ramen ITIL®.

  • Principerna bakom tjänsten övergång, såsom optimering och in- och utgångar som måste beaktas under konstruktionsfasen.
  • Processer som ligger till grund för tjänsten övergångs projektet och de färdigheter och tekniker som behövs för att korrekt bedöma och hantera övergången.
  • Hur man hanterar den mänskliga faktorn i alla IT Service Transition projektet, inklusive intressenter förväntningar och kommunikation.
  • Bedöma organisatoriska konsekvenser och förändringar i hela tjänsten övergångsprojekt.
  • De tekniska konsekvenserna av tjänste övergång med särskild hänsyn till övergången från på plats för att molntjänster.
  • Med tanke på de framgångsfaktorer och risker som är förknippade med tjänste övergång och hur man bäst för att möta varje.

Vem är det avsett för?

Kursen är för it-direktör, Chief Technology Officers, Chief Operation Officers, IT-drift och servicechefer och Change Control chefer som uppgift att genomföra en ny tjänst leveransmodell för sin organisation eller ge praktisk resurser för det nya regelverket.

Krav

För att ta Service Transition examen måste du ha klarat ITIL® Foundation Examination. Det finns inga förutsättningar för att ta kursen men vi rekommenderar att du har goda kunskaper i service management och har tagit ITIL® Foundation kursen.

Vad markerar denna kurs isär?

När ST examen har passerats kommer du att kunna göra roller som förändringsledare, projektstöd, servicechef och IT verksamhetschefer. Kursen räknas som tre av de nödvändiga 17 poäng som krävs för att gå vidare till verkställande Across the Lifecycle kurs som leder till titeln "ITIL® Expert".

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Pris
395
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum