HP certifierad testning

KBuffer

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

HP certifierad testning

KBuffer

HP Certified Software Testing

KBuffer har registrerat dig med HP Software universitetet som en Authorized Training Center.

Kurs Introduktion

Testning av programvara är en process som används för att identifiera riktighet, fullständighet och kvalitet av programvara. Testning hjälper till att kontrollera och validera om programvaran fungerar som anges i specifikationen utan något fel. Statiska och dynamiska metoder används för att testa programmet. Software Testing bör systematiskt avslöja olika typer av fel på kortare tid och ansträngning. De data som samlas in genom tester kan också ge en indikation på programvarans tillförlitlighet och kvalitet.

Så, vad är test av programvara?

Enligt Wikipedia, Testning av mjukvara är en utredning för att ge intressenter information om kvaliteten på produkten eller tjänsten som provas. Testning av mjukvara kan också ge en objektiv, oberoende syn på den programvara att göra det möjligt för företag att uppskatta och förstå riskerna med programmeringen. Testtekniker innefattar, men är inte begränsade till, processen för körning av ett program eller ett program med avsikt att finna programvarufel (fel eller andra defekter).

KBuffer, Är en av de ledande på utbildningsinstitut som godkänts av HP.

HP är ett av de största företagen i hela världen och fortsätter att röra sig upp på stegen genom att erbjuda mer ledande programvarulösningar för att köra, hantera, optimera och säkra kunders företagsapplikationer och datacenter. HP Software Certifiering program förbereda eleverna för att möta dagens ökande utmaningar med den tekniska kompetens som krävs för att sätta dig framåt i Software Testing vertikala.

HP Software universitet är främst inriktat på att ge utbildning i Software Testing domänen. Detta inkluderar en kurs som ger en introduktion till Software Testing använder Automation Verktyg och kunskap om Software Testing verktyg som anges nedan:

  • HP Application Lifecycle Management (ALM)
  • HP Unified Functional Testing (UFT)
  • HP Loadrunner (LR)
  • HP Virtual User Generator (VuGen)

Vem kan delta?

Alla Graduate eller ens Grundutbildning.

Där kan placeras?

HP har gått med på att ta gräddan av kandidater utbildade enligt detta system själva. Förutom att de kommer att rekommendera dessa kandidater till sina kunder och andra IT Majors.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
3 - 4 veckor
Heltid
Information
Deadline
Locations
Indien - Chennai, Tamil Nadu
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Indien - Chennai, Tamil Nadu
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan