Read the Official Description

Förbered dig för att möta utmaningarna för universitetsutbildning och känna till didaktisk-pedagogisk, forskning, innovation och användning av teknikområden.

beskrivning

Magisterexamen i Online University Education gör att du kan träna som lärare både nationellt och internationellt . Dessutom förbereder du på grund av sin undersökande natur forskning inom utbildningssektorn .

Kvalificering erkänd på europeisk nivå med hög kvalitet och specificitet inom universitetssektorn.

Du kommer att förvärva nödvändiga färdigheter för att vara den nuvarande och globala universitetsprofessorn som krävs genom kunskap som tillämpas på områdena didaktisk-pedagogisk universitetsledning , forskning, innovation och användning av teknik.

Forskarutbildning som öppnar dörrar till doktorsutbildningen.

Införlivande av informations- och kommunikationsteknik i undervisningsprocessen.

Teoretisk och praktisk träning, efter att ha studerat genom att använda Europeiska universitets metodik , tillämpas i en enkel och flexibel teknisk miljö som gör att du kan ha fullständig kompatibilitet med dina yrkesmässiga och personliga liv.

Du kommer att ha en personlig mentor som kommer att följa med dig genom hela magisterexamen.

Med denna magisterexamen kommer du att kunna planera, utveckla och utvärdera undervisnings- och inlärningsprocessen , främja pedagogiska processer som underlättar förvärvet av högre utbildningens kompetens, med beaktande av elevernas nivå och tidigare utbildning samt deras orientering , både individuellt och i samarbete med andra lärare och professionella i centrum.

Vi har ett avtal om att genomföra din praktikplats med hela nätverket av Laureate-universitet och med både nationella och internationella universitet.

titrering

I slutet av detta program får studenten den officiella titeln på högskoleexamen i universitetsutbildning utfärdat av European University of Madrid.

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

Universitetsmästaren i Universitetsutbildningen riktar sig till studenter intresserade av högre utbildning, båda lärare som vill förbättra sin utbildning som lärare i detta utbildningsstadium samt kvalificerade yrkesutbildade utan erfarenhet inom universitetsundervisning som vill utbildas i detta fält. Det är därför en magisterexamen som presenterar en intressant pedagogisk resplan både på forskare och akademisk nivå i bredare bemärkelse. Å ena sidan kan studenten på universitetsexamen i universitetsutbildning initiera eller fortsätta sin pedagogiska utbildning i undervisning i högre utbildning och utföra en bred forskningsuppgift i detta avseende. Å andra sidan kommer detta program att låta studenten få tillgång till doktorsavhandling och slutförandet av en doktorsavhandling, vars läsning resulterar i doktorns titel.

Differentiellt utseende

Vi har ett avtal om att genomföra din praktikplats med hela nätverket av Laureate-universitet och med både nationella och internationella universitet.

 • Online arbetsmetodik är utformad för att lära sig i en digital miljö genom reella fall, virtuella seminarier, forum och samarbetsverktyg på Virtual Campus.
 • Forskningsplanen startar dig i den forskning som är inriktad på universitetsundervisningen och doktorsavslutningen.
 • Forskarutbildning som öppnar dörrar till doktorsutbildningen.

Denna kvalifikation har erkännande och validering av sekretariatet för högre utbildning, vetenskap och teknik (SENESCYT), eftersom Europeiska universitetet i Madrid tillhör listan över prestigefyllda internationella universitet som ackrediterats av institutionen.

Ny inkomstprofil

Denna mästare är utformad för att:

Alla de universitetsprofessorer i praktiken eller yrkesverksamma som strävar efter att bli professorer vid universitetsutbildning eller som vill förbättra sina undervisningskompetenser inom onlineundervisning, innovation och pedagogisk teknik. Det riktar sig också till forskare eller utbildningsledare i utbildningsinstitutioner, icke-statliga organisationer och multinationella företag som behöver professionella med specialkunskaper inom högre utbildning.

åtkomst~~POS=TRUNC

Du kan komma till universitetsexamen i universitetsutbildning från:

 • Kandidatexamen eller kandidatexamen
 • Engineering grad eller arkitektur.
 • Gradera inom något område av kunskap.

process

Inträdesprocessen för att ta en online-grad / doktorandkurs vid European University kan genomföras under hela året, även om registrering i något av våra program är föremål för lediga platser. För att slutföra upptagsprocessen bör sökandena följa dessa enkla steg:

 • 1. Personlig rådgivning. Via vår telefon (34) 918 340 192 eller via vår email ueonline@universidadeuropea.es, där du kommer att få råd från Online Admissions team.
 • 2. Inlämning av ansökan och dokumentation för att utvärdera sökandens profil.
 • 3. Personlig intervju och profilutvärdering.
 • 4. Bekräftelse av upptagande.
 • 5. Formalisering av bokning och registrering.

Inträdesprocessen innebär ingen kostnad för kandidaten eller något åtagande tills bokningen är formaliserad.

Curriculum

Strukturen i läroplanen

 • Modul II. Skådespelare och scenarier - 6 hp
 • Modul III. Undervisningsprocessen I - 6 ECTS
 • Modul IV. Undervisningsprocessen II - 6 hp
 • Modul V. Övervakning och utvärdering av lärandeprocessen - 6 hp
 • Modul VI. IKT i lärarprocessen - 6 hp
 • Modul VII. Professionell övning: praktik - 6 hp
 • Modul VIII. Introduktion till pedagogisk forskning - 6 hp
 • Modul IX. Undervisningsinriktning - 6 hp
 • Modul X. Magisteruppsats - 6 hp
Program taught in:
Spansk

See 3 more programs offered by Universidad Europea - Programas Online »

Last updated June 12, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
15 månader
Pris
5,780 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019