Läs den officiella beskrivningen

Turism är en av de viktigaste ekonomiska aktiviteterna i den spanska ekonomin, och en av de grundläggande sektorerna i den sociala och ekonomiska utvecklingen i landet. Inom sektorn är restaureringsområdet med över 270 000 anläggningar och 1,3 miljoner arbetstillfällen en av de snabbast växande och en av de viktigaste bitarna av turism. Restaureringsmodellen kräver en mycket tydlig identitet, med målet att tydligt skilja sig från tävlingen.

Det högre programmet för förvaltning av mat och cateringföretag

Programmet erbjuder en färdväg med ett tillvägagångssätt som å ena sidan hjälper dig att uppnå en uppsättning professionella färdigheter som ger dig en snabbare och mer tillfredsställande integration inom cateringbranschen och å andra sidan väcka och stärka din mentalitet företagsam. Tack vare den flexibla inlärningsmodellen som anpassar sig till deltagarnas behov kan detta program, som utvecklas under online eller blandad modalitet (blandad), göras på nio månader.

Om ditt mål är att specialisera sig i förvaltningen av catering- och livsmedelsföretag

Varför studera Högre Programmet i restauranger och livsmedelsföretag

Turistsektorn är en av världens snabbast växande branscher, men också en av de som förändrar mest med framväxten av ny teknik. Transformationen påverkar hela sektorn i allmänhet, men framför allt restaurering och livsmedelsindustrin

I detta sammanhang av kontinuerlig utveckling inom sektorn kräver företag professionella och chefer med kunskap om ledning och med förmåga att uppfinna och utveckla strategier för att uppnå företagets mål och tillgodose kundernas krav.

mål

Vad kommer du att kunna göra när du har avslutat programmet?

  • Att veta djupt restaureringssektorn
  • Utveckla strategiska planer för omedelbar tillämpning
  • Tillgång till ansvarsansvar inom detta område
  • Övervaka förhandlingar med leverantörer, uppnå maximal ekonomisk effektivitet vid inköpshantering
  • Planera, organisera, styra och styra verksamheten inom företag inom sektorn

Curriculum

Det högre programmet inom företagsekonomi inom mat och restaurering

Modul 1. Strategi, marknadsföring och marknadsföring:

  • Analys och strategisk planering.
  • Marknadsföring och marknadsföring strategier. Klientupplevelse

Modul 2. Människoradministration och juridiska aspekter:

  • Personal och ledarskap.
  • Juridiska aspekter.

Modul 3. Ekonomisk ekonomisk förvaltning:

  • Redovisning och ekonomi.
  • Budgethantering

Modul 4. Intern operativ förvaltning av företaget:

  • Förvaltning av verksamhet och kvalitet i cateringtjänster.
  • Inköpshantering. mat

Krav och certifiering

För att genomföra det överlägsna programmet är det inte nödvändigt att ha tidigare behörighet.

Den som framgångsrikt slutför programmet kommer att få TRIPLE TITLE:

  • Titeln på överlägsen i företagsekonomi inom mat och restaurering
  • Titeln på överlägsen i företagsekonomi inom mat och restaurering
  • Graden från universitetet i Lleida.
Program undervisas på:
Spansk

Se 6 fler kurser från OSTELEA | Distancia »

Senast uppdaterad July 21, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
9 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum