Läs den officiella beskrivningen

Grundläggande av Business Graduate Certificate

Den 12-timmars Graduate Certificate in Essentials of Business ger verktyg för en mängd olika affärsområden, inklusive redovisning, ekonomi, förvaltning, ISQS och marknadsföring. Kurser i detta certifikat kan utnyttjas mot MBA-examen vid godkännande och kan användas som valfria ämnen i andra examensprogram.

Graduate Certificate

Rawls College of Business erkänner att många kvalificerade personer vill ha avancerad kunskap men kan inte begå sig till ett helt examensprogram. Ett intyg visar att en persons önskan att behärska sitt fält eller att söka ny kunskap om ett visst intresseområde. Kunskap som erhålls kan förbättra arbetsprestanda. Ett certifikat kan förbättra ett CV och hjälpa individen att sticka ut på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

Att slutföra den föreskrivna kursen leder till ett certifikat, officiellt erkänt av universitetet, och inte i viss utsträckning. Om en student väljer att fördjupa sig i examen, kan kursen genomföras mot den examensplanen.

För att genomföra examensbevis måste studenterna uppfylla följande kriterier:

 • En kandidatexamen krävs för att starta ett examensbevis. Obs! Texas Tech-akademiker, inom 12 timmar efter avslutad kandidatexamen, kan börja ta kurser mot ett examensbevis med rådgivarens godkännande.
 • Studenter måste ha fått en kandidatexamen för att få ett examensbevis.
 • För att få ett certifikat måste en student ha en GPA på minst 3,0 i certifikatprogrammet.

Om de viktigaste delarna av Business Graduate Certificate Program

Den 12-timmars Graduate Certificate in Essentials of Business ger verktyg för en mängd olika affärsområden, inklusive redovisning, finans, informationssystem och kvantitativ vetenskap, management och marknadsföring. Kurser i detta certifikat kan utnyttjas mot MBA-graden vid godkännande.

Programöversikt

 • 12 kredit timmar
 • Alla kurser erbjuds online.
 • Förkunskapskrav: kandidatexamen
 • Studenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.
 • Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.

Ansökningsprocess

Trots att det inte finns någon ansökningsfrist, uppmanas potentiella studenter att skicka in alla ansökningsmaterial minst två månader före projicerad inledande registrering.

1. Fyll i ApplyTexas-programmet.

 • När du blir ombedd att välja din major, väljer du Graduate Certificate Program.
 • När du blir ombedd att ange ditt huvudområde av intresse / specialitet, skriv väsentliga verksamheter.
 • När du frågas vilken grad du ska söka väljer du Certifiering.
 • I avsnittet Anpassade frågor i programmet, se till att du väljer Essentials of Business från listan över tillgängliga Graduate Certificate-program.
 • Om du befinner dig utanför Texas Tech måste du slutföra ApplyTexas-programmet för ett certifikatprogram. Men om du för närvarande är en doktorand behöver du inte göra ApplyTexas, du behöver bara en ADD / CHANGE-blankett.

2. Fyll i ytterligare ansökan som skisseras av Texas Tech University Graduate School.

 • $ 60 första ansökningsavgift eller $ 50 för varje efterföljande ansökan (inklusive ändringar av inmatningsdatum, tillägg / ändra programförfrågningar eller återtagningsförfrågningar).
 • Studenter som planerar att förfölja endast Agricultural Communications Leadership Graduate Certificate och inte planerar att tjäna en magisterexamen behöver inte skicka Graduate Records Exam (GRE) poäng till universitetet.
 • Sökande måste ha officiella transkript från alla högskolor och universitet som tidigare deltog i Texas Tech University Graduate School.
 • Internationella studenter måste också lämna in ett prov på engelska som ett utländsk språk (TOEFL) poäng till forskarskolan.

3. Rawls College of Business har en ansökan som måste slutföras oberoende av ansökan till forskarskolan.

4. Markera fliken Program i Raiderlink för att anmäla en ändring av din antagningsstatus.

5. Fakultetsrådgivare i vår byggnad arbetar endast med doktorander, inte kandidat- eller certifikatstuderande. Det finns ingen examensplan för certifikatstuderande.

Programkrav

Certifikatprogram kan bedrivas självständigt eller samtidigt med ett magisterprogram.

Obligatoriska kurser: 12 timmar

För att de grundläggande affärsintygen ska kunna tilldelas måste en student ha en Rawls GPA på 3,0 eller högre.

Samtidigt som alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa noggrannhet vid rapportering av kurser, policyer och andra uttalanden förbehåller sig universitetet rätten att när som helst göra ändringar utan föregående meddelande.

Program undervisas på:
Engelska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Se 65 fler kurser från Texas Tech University Worldwide eLearning »

Senast uppdaterad April 25, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Juni 2019
Juli 2019
Duration
12 Öppettider
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum