Strategi, Kommunikationstaktik, och inom en Hyper-Communicative World.

Kommunicera, nätverket, publicera: tre metoder som är avgörande för livet, framsteg och framgång i vår superkommunikativa värld. En värld där värdet, bilden och positionen för var och en av oss, speciellt inom yrkesområdet, bestäms av hur väl och effektivt han utövar konsten och tekniken för kommunikation, nätverk och publicering, utformning av kommunikationsstrategier och implementeringsteknik, rörelse nya och ständigt föränderliga media.

Kandidatprogrammet i kommunikation och ny journalistik av Open University of Cyprus svarar mot detta mycket viktigt behov av kunskap och effektivitet i media och utveckling av strategisk och taktisk kommunikation, vilket kombinerar det teoretiska djupet med den nödvändiga praktiska träningen.

Huvudsyftet är att erbjuda meningsfull och värdefull kunskap i kommunikation, nätverk och publicering - den berikade versionen av ny journalistik. Det grundläggande mediet är medieutbildning och strategier, taktik och kommunikationsmetoder som relaterar till alla fenomenens manifestationer som vi kallar mänsklig kommunikation, både mikro och makroskala.

Det önskade resultatet är yrkesutbildning, empowerment och utveckling av studenten, vilket ger henne nya möjligheter och möjligheter på hennes marknad och arbetsplats samt på alla delar av hennes sociala existens.

Jag följer det eftersom jag njuter av unika privilegier och fördelar med modernt, erkänt och giltigt distansutbildning, som:

 • Jag kan studera och delta med flexibilitet i programplattformen alltid under min fritid, liksom i de angivna mötena som äger rum - efter samråd - på kvällen eller lördag eller söndag.
 • För de slutliga undersökningarna kan jag, beroende på var jag bor, välja mellan testcenter i Aten, Thessaloniki, Heraklion, Kreta och Nicosia eller Limassol.
 • Jag studerar min tunga.
 • Min temanhet kostar bara 675,00 euro . Det bör noteras att ytterligare 10% avräknas från detta belopp som avdrag för läsåret 2017-2018. är mindre.

Viktig Anmärkning: Diplom för PPC- kommunikation och ny journalistik är erkänd av DOATAP, tilldelas som en ytterligare kvalifikation och erkänns på jobbet i både grund- och sekundärutbildning, vilket anses vara relevant för undervisningsuppgifterna för dem som deltar i dem.

Samtidigt, som en elev / student i PPC, vare sig professionell eller på annat sätt, stärker jag min position i den moderna världen som:

 • Jag förstår de grundläggande principerna för nya former av kommunikation och journalistik.
 • Jag får värdefull inblick i nya verktyg och media.
 • Jag är utbildad att motivera korrekt, men också för att underbygga vad jag publicerar eller överför.
 • Jag lär mig att kommunicera, nätverk och publicera mer metodiskt, snabbare och mer framgångsrikt.
 • Jag förstår värdet och antar den nya rollen som en entreprenörsföretagare som arbetar autonomt på arbetsmarknaden och ökar min yrkesmässiga potential.
 • Jag erövrar förmågan att formulera lämpliga och effektiva strategier och taktik som bidrar till framgången för mina mål inom varje socialt handlingsområde (mikro eller makro)

Till vem det är adresserat

Programmet är öppet för alla som:

 • De uppfattar och känner igen värdet av effektiv kommunikation, nätverk och publicering.
 • De försöker lära känna och utnyttja ny och utvecklande media bättre.
 • De förstår vikten av metodisk planering av strategisk och taktisk kommunikation oavsett fält och handlingsområde och interaktion.
 • De vill förbättra sin förmåga att motivera, övertyga och effektivt kommunicera sitt budskap.

Mer specifikt är PPC-kommunikation och ny journalistik ett nödvändigt verktyg för yrkesverksamma inom den offentliga eller privata sektorn som letar efter:

 • Att förvärva ny kunskap och kompetens inom områdena och nya media för kommunikation, nätverk och publicering, konsolidera sin position och uppnå snabbare yrkesutveckling.
 • Att behärska konsten att utforma relevanta strategier och taktik inom alla områden av sin verksamhet, dvs som arbetare, handledare, föräldrar, medborgare etc.
 • Förstå och lär dig att arbeta med det moderna begreppet entreprenörsföretagare och kommunikations-, nätverks- och förlagsspecialist.
 • Stärka närvaron, bilden och identiteten hos de organisationer de representerar och de produkter / tjänster de hanterar.

Som ett resultat är PPA särskilt gynnsam för kommunikationskonsulter, journalister, kommunikationschefer, marknadschef, varumärkeschefer, annonsörer, PR, sociala medier, lärare och lärare som vill utbildas i media och kommunikationsstrategier. Samtidigt kan det vara ett sätt att förbättra medborgarnas sociala och arbetsliv, oavsett yrke.

Programmets struktur

PPA har två riktningar: Kommunikation och Ny journalistik .

Det första akademiska året för studier är en gemensam uppföljning i båda riktningarna och fyra obligatoriska tematiska moduler erbjuds: A. Samtida värld: Det politiska fördraget , B. Moderna världen: Socialt fördraget (Obligatoriskt) Förstå medierna: Rapportering och D. Förstå medierna: Effekterna med en fördjupning av forskningsmetodiken och grundläggande förtrogenhet med media och sociala nätverk.

Det andra läsåret kombinerar det gemensamma med den valda uppföljningen. MSS: s doktorand studerar två obligatoriska kurser i båda riktningarna. praktisk orientering och två tonåringar. praktisk orientering, urval. Samtidigt är den bekant med såväl befintlig ny media som social media teknik samt med de som förväntas komma fram inom en snar framtid .

Designen

För slutförandet av MSS ska studenten genomgå en framgångsrik undersökning i 8 tematiska enheter per riktning: Sex. obligatorisk övervakning av forskning, teoretiskt och praktisk innehåll och två eller masterprov.

Riktning: KONTAKT


EMN 701: "Magisteruppsats" på två terminer

För befintliga doktorander kan information om korrespondens från tidigare program till den nya hittas här.

Andra kursen, andra gradenMed det innovativa projektet "Second Direction, Second Degree" möjliggör APKY och PPC "Communication and New Journalism" akademiker, befintliga och framtida studenter att få en andra doktorsexamen i kommunikation och journalistik.

Ledande i den akademiska världen av Cypern och Grekland erbjuder APKY och de särskilda MSS möjlighet för studenter som framgångsrikt avslutat ett av forskarutbildningarna (Kommunikation eller journalistik) för att delta i de fyra sexmånaders tematiska sektionerna av den andra kursen , och få en andra examen. Med utgångspunkt i den höga yrkesutbildningen av studenter strävar doktorandprogrammet till att ge alla akademiska resurser till sina utexaminerade, så att de, på arbetsmarknaden, har fått omfattande kunskaper inom båda områdena och en stark komparativ fördel.

Sätt att undervisaGenom att fullt ut utnyttja de tekniska möjligheterna för distansutbildning, utan att ignorera vikten av personlig kontakt i konventionell utbildning och förstå studenternas upptagna livslångt lärandeprogram, PPC: s meddelande

Undervisningen stöds också av elektroniskt elektroniskt material (föreläsningar mm) och läraraktiviteter som syftar till effektiv assimilering av bibliografi och bekantskap med sociala medier för flexibel och effektiv kommunikation.

Samtidigt täcker klyftan i fysisk kontakt mellan studenter och lärare, som tyvärr saknas av distansutbildning, förutom de ovannämnda onlinemötena också av det årliga #retreat , det tre dagars mötet med studenter - lärare i början av den akademiska år, där åsikter om frågor relaterade till MSS kognitiva ämnen utbyts, medan elever och lärare har möjlighet att presentera och diskutera sina tankar, syftar till ömsesidig förståelse och uppmuntran kommunikation och samarbete av alla inblandade.

Slutligen kompletteras lärarupplevelsen med elevernas praktiska lärling. Kunskapsöverföringen passerar också genom parallella handlingar i PPA, såsom publicering av artiklar och akademiska uppsatser i kollektiva volymer, böcker, på webbplatsen www.dimosiografia.com och journalistik (i samarbete med Columbia Journalism Review) , organisera möten och öppna diskussioner och delta i akademiska konferenser och tävlingar där studenter aktivt deltar i produktion, organisation och kommunikation. PPA erbjuder också möjligheter, såsom fortsättning av studentforskning och deltagande i marknadsbaserade projekt vid Advanced Media Institute , Applied Research i kommunikation och journalistik, som syftar till att bekanta sig med journalistens och den dagliga rutinen kommunikationskonsult och skapande av elevernas kontakter med framtida arbetsgivare och kollegor.

Villkor för deltagande i programmetSpeciellt för PPC-kommunikation och ny journalistik och för dess framgångsrika uppföljning bör intressenterna nödvändigtvis ha:

 • Kandidatexamen i AE oavsett riktning.
 • Mycket goda kunskaper i engelska, och studenter kommer att krävas för att få tillgång till och engelskspråkig vetenskaplig litteratur.
 • Mycket god kunskap om PC- och Internetnavigering.
 • Grundläggande förtrogenhet med media och sociala medier .
 • Bärbar dator med internetanslutning, hörlurar och mikrofon, eftersom de aktivt deltar i telekonferenser.
 • Smartphone, eftersom de kommer att bli inbjudna att använda den som en del av träningsprocessen.

Europeiska kreditenheter - ECTS (klicka här för information)Kreditfaciliteten som använder PPC- kommunikation och Ny journalistik är European Credit Transfer and Accumulation System Standard (ECTS). Studenten måste ackumulera 120 högskolepoäng . Varje VHS motsvarar 15 ECTS , medan en ECTS motsvarar 25 till 30 timmars arbetsbelastning.

tillämpningarEn ny ansökningsperiod för läsåret 2017-2018 börjar den 6 juli och slutar den 5 september 2017 klockan 11:00. . Ansökningar lämnas endast elektroniskt via APIKY-webbplatsen på följande länk: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Program undervisas på:
Grekisk

Se 22 fler kurser från Open University Of Cyprus »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Pris
5,400 EUR
Genom ämnesenhet
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum